• Streaming gitaar liedjes spelen
 • Leer gitaar spelen & gitaarlessen
 • 80.000 leden

Krezip tabs & chords

T

Tilburgse Band Die In 2000 Doorbreekt Met Het Nummer 'I Would Stay'. Krezip Valt Op Door Het Enthousiasme En De Jonge Leeftijd Van De Bandleden. Na Drie Albums Brengt De Groep In 2007 Haar Vierde Album Plug It In Uit. De Single 'All My Life' Betek

 • Krezip
 • 2006-10-19
 • (3)
 KrezipBron afbeelding: spotify

Speel alle liedjes en lessen

Registreer en speel alle liedjes en ruim 250 professionele video gitaarlessen.

Tabs & Chords Soort
Tabs & Chords Soort
All I'm Asking For Gitaar Akkoorden 2
All My Life Gitaar Tab 2
All Unsaid Gitaar Akkoorden 2
Beautiful Gitaar Akkoorden 2
Can't You Be Mine Gitaar Akkoorden 2
Dreams Gitaar Akkoorden 2
Everybody Gotta Learn Something Gitaar Tab 2
Everything And More Gitaar Akkoorden 2
Fatherthing Gitaar Akkoorden 2
Fine Gitaar Akkoorden 2
Forget What I Said Gitaar Akkoorden 2
Get It On Gitaar Akkoorden 2
Give My Life Gitaar Akkoorden 2
Go To Sleep Gitaar Akkoorden 2
Happy Now Gitaar Akkoorden 2
I Agree Gitaar Akkoorden 2
I Apologize Gitaar Tab 2
I Apologize ProTab 2
I Ll Be Gone Gitaar Akkoorden 2
I Would Stay Gitaar Tab 2
In Her Sun Gitaar Akkoorden 2
Intro Play This Game With Me Gitaar Tab 2
Let It Go Gitaar Akkoorden 2
Lost Without You ProTab 1
Mine Gitaar Tab 2
Not Anymore Gitaar Akkoorden 2
Out Of My Bed Gitaar Akkoorden 2
Perfect Gitaar Akkoorden 2
Plug It In And Turn Me On Gitaar Tab 2
Protection Gitaar Akkoorden 2
Run Around The World Bas Tabs 2
Someone Else Gitaar Akkoorden 2
Sweet Goodbyes Gitaar Tab 2
Sweet Goodbyes (hele Versie In Tab) Gitaar Tab 2
Thought That You Would Be / You're Gone Gitaar Tab 2
Why Do I Gitaar Akkoorden 2
Why Falling Gitaar Akkoorden 2
Won't Cry Gitaar Tab 2
You Can Say Gitaar Akkoorden 2
You Re Gone Gitaar Akkoorden 2

Beoordeling Artiest:

Beoordeling: 4 van 5 ()

Krezip biografie

T

Tilburgse Band Die In 2000 Doorbreekt Met Het Nummer 'I Would Stay'. Krezip Valt Op Door Het Enthousiasme En De Jonge Leeftijd Van De Bandleden. Na Drie Albums Brengt De Groep In 2007 Haar Vierde Album Plug It In Uit. De Single 'All My Life' Betekent In 2007 Een Grote Hit Voor De Band.

Album In Eigen Beheer

Jacqueline Govaert Is De Drijvende Kracht Achter Krezip. Zij Zingt En Schrijft Alle Nummers, Meestal Op De Piano. Het Succes Van Krezip (anagram Voor Perzik, Maar De Naam Op Zich Betekent Niets) Begint Met Het Uitbrengen Van De Eigen Beheer CD Run Around In 1999. Kort Daarna Volgen Optredens Op Noorderslag En Lowlands.

School

De Platenmaatschappijen Ruiken Succes En Staan Binnen De Kortste Keren In De Rij. Maar Krezip Wil Geen Overhaaste Beslissingen Nemen. Een CD Uitbrengen Is Leuk, Maar Ze Willen Niet Uitgemolken Worden. En Natuurlijk Moet Het Popsterrenbestaan Wél Gecombineerd Worden Met School. Debuutalbum

Het Debuutalbum Nothing Less Komt Uit In 2000. De Titel Is Een Citaatje Uit Het Nummer 'Why Do I'. Krezip Wil Aangeven Echt Alles Te Geven. "We Hebben Hard Gewerkt Aan Onze Muziek Met Daarnaast Nog Onze School Erbij. We Doen Het Voor Niks Minder," Legt Jaqueline Uit.

Pinkpop

De Single 'I Would Stay' Wordt Mede Op Aandringen Van De 3FM Muzieksamenstellers Uitgebracht En Is Uiteindelijk Een Grote Hit. Oorzaak: Een Overdonderend Optreden Op Pinkpop. Op Lowlands 2000 Is De Alphatent Mede Door De Regen Tot Aan De Nok Toe Gevuld En Krezip Hoeft Het Muzikale Balletje Alleen Nog Maar In Te Koppen. Krezip Is Vanaf Dan Een Begrip! In 2001 Staat Krezip Wederom Op Pinkpop. Later Gaat De Band Op Tournee Door Duitsland. Aan Nieuw Materiaal Wordt Hard Gewerkt.

Tweede Album

In De Zomer Van 2002 Maakt Krezip Bekend Dat Days Like This, Het Tweede Studio-album Klaar Is. Wederom Heeft Oscar Holleman Voor De Productie Getekend. De Eerste Single 'You Can Say' Wordt De Eerste Hit Na 'I Would Stay'. 'Promise' Verschijnt In De Winter Op Single. Ook Deze Ballad Wordt Een Hit.

Moeilijke Tijden Krezip Gebruikt 2003 Vooral Om Op Te Treden, Zowel Nationaal Als Internationaal Is De Band Een Graag Geziene Gast. Ook Brengt De Band Een Unplugged-album Uit. Aan Het Begin Van 2004 Verlaat Gitarist Tom Holthuis De Band, Vanwege Persoonlijke Redenen. Hij Wordt Vervangen Door Jan Peter Hoekstra. De Band Wordt 'ontslagen' Door Platenmaatschappij Warner, Die Zich Niet Meer Met Nationale Artiesten Bezig Wil Houden. Drummer Thijs Romeijn Verlaat Krezip En Wordt Vervangen Door Bram Van Den Berg.

What Are You Waiting For?

De Band Tekent In 2005 Een Contract Bij Sony/BMG. Het Derde Album What Are You Waiting For?, Verschijnt In Hetzelfde Jaar. Het Album Wordt Voorafgegaan Door De Single 'Out Of My Bed'. De Tweede Single Van Het Album, 'Don't Crush Me', Verschijnt In De Zomer Van 2005. Er Wordt Ook Nog Een Derde Single Uitgebracht, Dat Is 'I Apologize'.

Plug It In

Het Vierde Album Van Krezip, Getiteld Plug It In, Verschijnt In Mei 2007. Volgens Zangeres Jacqueline Govaerts Is De Sound Van Krezip Veranderd. Bij Het Horen Van De Eerste Single 'Plug It In & Turn Me On' Van Het Nieuwe Album Worden De Uitspraken Van De Zangeres Meteen Bevestigd. De Groep Klinkt Energieker Dan Voor Heen. Daarnaast Is De Muziek Dansbaarder Geworden.

All My Life

De Singles Van Het Album Hebben Wisselend Succes. 'Plug It In & 'Turn Me On' Is Een Bescheiden Hit, 'Play This Game' With Me Flopt En De Derde Keer Is Scheepsrecht. 'All My Life' Wordt Een Grote Hit Voor De Nederlandse Band.

Alles Is Liefde

Na Het Succes Van 'All My Life' Is De Volgende Single Ook Een Hit. Het Is De Cover Van 'Everybody's Gotta Learn Sometime'. De Band Neemt Het Liedje Op Voor De Soundtrack Van De Nederlandse Speelfilm Alles Is Liefde.

krezip Zegt Vaarwel

jammer Genoeg Is Krezip Gestopt Na De Hit Go To Sleep En Een Toepasselijk Grote Hit Sweet Goodbyes.

jaqueline Kreeg Een Baby Dus Kon De Band Niet Meer Verder Gaan. Ze Vonden Het Ook Een Perfecte Tijd Om Te Stoppen, Ze Wouden Niet Dat Ze Stopten Als Bijna Niemand Meer Weet Wie Krezip Is. Sweet Goodbyes Word Een Grote Hit En Komt Hoog In De Top 40. Daarna Hebben Ze Nog Een 3fm Award In De Wacht Gesleept En Nog Vele Andere Prijzen Gewonnen

Krezip leden

 • Jacqueline Govaert: Zang, Piano
 • Anne Govaert: Gitaar
 • JanPeter (JP) Hoekstra: Gitaar
 • Annelies Kuijsters: Toetsinstrumenten, Achtergrondzang
 • Joost Van Haaren: Basgitaar
 • Bram Van Den Berg: Drums

Krezip aanvullende informatie

>

Albums:

De Noteringen Zijn Van De Nederlandse Album Top 20/50/100. Run Around 1999 Hoogste Notering: - Nothing Less 1999 Hoogste Notering: 1 (5wk) Days Like This 2002 Hoogste Notering: 13 That'll Be Unplugged & More 2004 CD & Dvd Hoogste Notering: - What Are You Waiting For 09-05-2005 Hoogste Notering: 14 Plug It In 11-05-2007 Hoogste Notering: 40

Singels:

De Noteringen Zijn Van De Nederlandse Top 40. Tip=tipparade Klik Op Het Nummer Om De Clip Te Zien.. Won't Cry - Notering: - I Would Stay 01-07-2000 Notering: 1 (3wk) all Unsaid 21-10-2000 Notering: Tip2 Everything And More 10-03-2001 Notering: Tip5 You Can Say 05-10-2002 Notering: 18 Promise 07-12-2002 Notering: 16 25-04-2005 Notering: 9 01-12-2005 Notering: 30 16-04-2007 Notering: 21 15-10-2007 Notering: 7

Bron:

Tekst: Krezip.nl En Wikipedia Plaatjes: Kreziphyves, Krezip.nl En Vierdaagsevannijmegen.blogse.nl