• Streaming gitaar liedjes spelen
 • Leer gitaar spelen & gitaarlessen
 • 80.000 leden

Nick En Simon tabs & chords

E

Een Kerstviering In 4 Vwo Zorgt Ervoor Dat Nick Schilder En Simon Keizer Voor Het Eerst Samen Zingen. Het Is Meteen Duidelijk: Dat Smaakt Naar Meer. Gewapend Met Engelstalige Covers Van Onder Meer Simon & Garfunkel Krijgt Het Zangduo Steeds Me

 • Nick En Simon
 • 2006-10-20
 • (8)
Image Nick En Simon last.fm

Speel alle liedjes en lessen

Registreer en speel alle liedjes en ruim 250 professionele video gitaarlessen.

Tabs & Chords Soort
Tabs & Chords Soort
Aanstaande Zaterdag Gitaar Tab 2
Alles Is Liefde Gitaar Akkoorden 2
Alles Of Niets Gitaar Akkoorden 4
Alles Overwinnen Gitaar Akkoorden 2
Als Een Zomer Voorbij Gitaar Tab 2
Altijd Dichtbij Gitaar Akkoorden 2
Altijd Dichtij Gitaar Akkoorden 2
Bij Je Zijn Gitaar Akkoorden 2
De Dag Dat Alles Beter Is Gitaar Akkoorden 2
De Laatste Dans Gitaar Akkoorden 4
De Soldaat Gitaar Akkoorden 2
De Soldaat ProTab 2
De Soldaat (makkelijk!!) Gitaar Tab 2
Deze Avond Loopt Ten Einde Gitaar Akkoorden 2
Diamanten Ringen Gitaar Akkoorden 2
Door Jou Gitaar Akkoorden 2
Een Nieuwe Dag Gitaar Tab 2
Heel Even Gitaar Akkoorden 2
Herwinnen Gitaar Tab 2
Het Leven Van Een Ander Gitaar Akkoorden 2
Het Masker Gitaar Akkoorden 2
Het Water Van Vandaag Gitaar Akkoorden 2
Hoe Lang? Gitaar Akkoorden 2
Ik Blijf Thuis Gitaar Akkoorden 2
Julia Gitaar Akkoorden 2
Kijk Omhoog Gitaar Tab 2
Kijk Omhoog Gitaar Akkoorden 2
Kijk Omhoog ProTab 1
Kreeg Ik Maar Genoeg Gitaar Akkoorden 2
Kreeg Ik Maar Genoeg Gitaar Tab 2
Links En Rechts Gitaar Akkoorden 2
Lippen Op De Mijne Gitaar Tab 2
Luister (naar Je Hart) Gitaar Akkoorden 2
Mag Ik Met Je Mee Gitaar Akkoorden 2
Mei Gitaar Akkoorden 2
Mei Gitaar Tab 2
Nieuwe Maan Gitaar Tab 2
Nooit Samen Zijn Gitaar Akkoorden 2
Omdat Jij Gitaar Akkoorden 2
Onderweg Gitaar Akkoorden 2
Onvoorstelbaar Gitaar Akkoorden 2
Open Je Hart Gitaar Akkoorden 2
Pak Maar Mijn Hand Gitaar Tab 2
Pak Maar Mijn Hand Gitaar Akkoorden 2
Pak Maar Mijn Hand ProTab 2
Pak Maar Mijn Hand, Met Juiste Akkoorden Gitaar Akkoorden 2
Pak Mijn Hand Maar Gitaar Akkoorden 2
Rosanne Gitaar Tab 2
Rosanne Gitaar Akkoorden 2
Gitaar Akkoorden 2
Santa's Party Gitaar Akkoorden 2
Spaanse Duif Gitaar Akkoorden 2
Steeds Weer Gitaar Akkoorden 2
Sterren Van De Hemel Gitaar Akkoorden 2
Still Searching Gitaar Tab 2
Summer In Bloom Gitaar Akkoorden 2
Te Jong Gitaar Akkoorden 2
Vaarwel Verleden Gitaar Akkoorden 2
Vaderdag Gitaar Tab 2
Vallen En Opstaan Gitaar Akkoorden 2
Vallende Sterren Gitaar Tab 2
Vandaag Gitaar Akkoorden 2
Verloren Gitaar Akkoorden 2
Vlinders Gitaar Tab 2
Vlinders Gitaar Akkoorden 2
Vrij Gitaar Akkoorden 2
Warme Winter Gitaar Tab 2
Wat Een Nacht Gitaar Tab 2
Wegen Van Dit Leven. Gitaar Akkoorden 2
Wijzer (dan Je Was) Gitaar Akkoorden 2
Ze Lijkt Net Niet Op Jou Gitaar Akkoorden 2
Zomer In December Gitaar Akkoorden 2

Beoordeling Artiest:

Beoordeling: 5 van 5 ()

Nick En Simon biografie

E

Een Kerstviering In 4 Vwo Zorgt Ervoor Dat Nick Schilder En Simon Keizer Voor Het Eerst Samen Zingen. Het Is Meteen Duidelijk: Dat Smaakt Naar Meer. Gewapend Met Engelstalige Covers Van Onder Meer Simon & Garfunkel Krijgt Het Zangduo Steeds Meer Bekendheid In En Rond Volendam. Simon Schrijft Hiernaast Nummers Met En Voor Jan Smit. Als ‘vrienden Van’ Komen Nick & Simon Regelmatig Aan Bod In De Realitysoap Gewoon Jan Smit. Topmanager Jaap Buijs Pikt De Zangers Op En Brengt Ze In Contact Met Platenmaatschappij Artist & Company. In Overleg Wordt Besloten Dat De Jongens Als Nederlandstalig Duo Verder Gaan En Ze Worden Gekoppeld Aan Producers Gordon Groothedde En Edwin Van Hoevelaak. Samen Met Nick & Simon Ontwikkelen Zij Een Geheel Eigen Sound. De Eerste Single Steeds Weer Knalt In 2006 Meteen De Radioplaylists En Hitlijsten In, Net Als De Opvolger Verloren. Het Debuutalbum Nick & Simon Komt In Mei Van Dat Jaar Op Nummer 10 Binnen In De Mega Album Top 100 En Levert Ze Een Originele Rembrandt Award Op. Ook De Andere Singles Van De Cd, Vaarwel Verleden/De Soldaat En Herwinnen, Scoren Goed. Een Nieuwe Hitact Is Geboren!

Binnen Een Jaar Zijn Nick & Simon Al Niet Meer Weg Te Denken Uit De Nederlandse Muziekwereld. In Januari Van 2007 Ontvangen Ze Een Zilveren Harp, Later Dat Jaar Gevolgd Door De Allereerste TMF Borsato Award. Hun Single Kijk Omhoog Komt Binnen Op Nummer 2 In De Single Top 100 En Is Hun Grootste Hit Tot Dan Toe. Maar Het Kan Nog Beter: Pak Maar Mijn Hand Komt Zelfs Binnen Op Nummer 1! Het Is De Titelsong Van De Film De Scheepsjongens Van Bontekoe, Waarin De Jongens Zelf Ook Heel Even Te Zien Zijn.

Het Tweede Album Vandaag Komt Op Nummer 1 Binnen In De Album Top 100 En Levert Een Tweede Rembrandt Award Op. Het Album Krijgt Op De Dag Van Verschijnen Al De Gouden Status En Is Inmiddels Vier Keer Platina.

In 2007 Zijn Nick & Simon Te Zien In Maar Liefst Drie Realitysoaps. Naast Gewoon Jan Smit Krijgen Ze Hun Eigen Serie Nick & Simon Bij De TROS Op Nederland 1. Bovendien Begint In Dat Jaar De Zomer Voorbij, Het Inmiddels Jaarlijks Terugkerende Programma Waarin De Jongens Met Volendamse Vrienden Jan Smit, 3JS, Kees Tol En Wisselende Muzikale Gasten Op Een Zomerse Bestemming Lol én Muziek Maken. Met Rosanne Schieten Nick & Simon In 2008 Voorgoed De Onsterfelijkheid In. Het Aanstekelijke Nummer Staat In Totaal Maar Liefst 55 Weken In De Single Top 100 En Is In 2008 Het Meest Gedraaide Nummer In De Nederlandse Horeca, Goed Voor Een SENA Mediatools Award. In 2008 Brengt Het Duo Een Eerste Live-dvd Uit, Altijd Dichtbij – Live In Concert, Een Registratie Van De Gelijknamige Theatertour.

Het Jaar Erop Slaat Het Hitduo Meer Records Aan Diggelen. Zo Brengen Ze In 2009 Maar Liefst Vier Nummer 1-hits Uit: Vallende Sterren, De Dag Dat Alles Beter Is, Lippen Op De Mijne En Het Masker. Het Is De Eerste Keer Dat Een Artiest Van Nederlandse Bodem Dat Aantal Binnen Een Jaar Haalt. De Singles Komen Van Het Derde Album Luister, Inmiddels Tweemaal Platina. Een Grote Droom Van Nick & Simon Komt Uit Als Ze In Mei Twee Keer Voor Een Uitverkocht Ahoy In Rotterdam Staan, Met De Dvd Overal – Ahoy 2009 Als Resultaat.

Behalve In Nederland, Begint Het Duo In 2010 Ook In België Hits Te Scoren. Het Vierde Album Fier Komt Uit, Voorafgegaan Door De Single Een Nieuwe Dag, Hun Zevende Nummer 1 In De Single Top 100. Voor Fier Krijgen Ze De 100%NL Award Voor ‘Album Van Het Jaar’. Bovendien Beginnen Nick & Simon Aan Een Nieuw Televisieavontuur: Ze Worden Coaches In Het Programma The Voice Of Holland Van John De Mol. De Kijkcijfers Breken Alle Records En Hun Populariteit Neemt Een Vlucht Als Nooit Tevoren. Tussen De Bedrijven Door Strijken Zij Najaar 2011 Ook Nog Een Edison Pop Publieksprijs Voor “Fier” Op.

Televisie Blijkt Een Goedzittend Pak Voor De Mannen, Die In 2011 Gewapend Met Een Camera Naar De VS Afreizen Om Daar Langs New Orleans, Memphis En Nashville Te Trekken Voor Een Muzikale Ontdekkingsreis. Het Resultaat Is The American Dream, Een Nieuwe Realitysoap. Later Dat Jaar Begint Het Tweede Seizoen Van The Voice. Voor Hun Bijdrage Aan De Muziek In Nederland Ontvangen Nick & Simon Een Gouden Harp.

Een Nieuwe, Grote Uitdaging Komt Voor De Zangers Met Symphonica In Rosso. Nick & Simon Staan In Oktober 2011 Vier Keer In Een Bomvol GelreDome In Arnhem, Met Naast Hun Eigen Band Ook Guido’s Orchestra En Gasten Acda & De Munnik (waarmee Nick En Simon, Respectievelijk, Eerder Dat Jaar Nog ‘solo’hits Scoren), 3JS En Hun TVOH-protegée Pearl Jozefzoon. Ruim Een Maand Later Verschijnt De Cd/dvd, Die Inmiddels Dubbel Platina Is. Eerder Dit Jaar Pakken Nick En Simon Hun Rol Als Coaches Weer Op In The Voice Kids En De TROS Zendt Op Zaterdagavond Hun Eigen Programma Nick Tegen Simon Uit, Een Muzikale Strijd Met Verschillende Gasten, Gepresenteerd Door Katja Römer-Schuurman. Maar Het Succes Van De Volendammers Houdt Niet Op Bij Hitlijsten En Televisieshows. Drie Jaar Lang Zijn Ze De Meest Geboekte Act Van Nederland. Verder Verschijnen Ze In Reclames Van C1000 (‘Of Naar Nick & Simon!’) En De NS. Ze Hebben Zelfs Hun Eigen Strip In Meidenblad Tina én Een Eigen Schoolagenda.

Het Nederlands Meest Succesvolle Duo Is In 2012 Begonnen Aan Het Volgende Hoofdstuk In Hun Jongensboek. In April Verscheen Hun Nieuwe Single, Vrij. Het Blijkt De Perfecte Boodschap Van De Nieuwbakken Ambassadeurs Van De Vrijheid, Want Zo Mogen De Volendammers Zich Dit Jaar Noemen. In Die Hoedanigheid Vlogen Zij Op 5 Mei Met Een Helikopter Over Ons Land Om Maar Liefst Vier Bevrijdingsfestivals Aan Te Doen. Vrij Is Tevens Een Voorproefje Van Het Nieuwe Album, Sterker, Dat Op 21 September Is Uitgekomen. Sterker Is Direct Een Mooie Aanleiding Voor Unieke Nieuwe Acties Rond Nick & Simon. Zo Geeft Het Duo Op 19 September Hun Eerste Concert In Het Jubilerende Koninklijk Theater Carré! Omdat Het Theater Binnen Een Half Uur Was Uitverkocht En Er Geen Ruimte Was Voor Een Extra Voorstelling, Kwam Er Een Creatieve Oplossing. Om Zoveel Mogelijk Fans Mee Te Laten Delen In Hun Nieuwste Feest, Werd Het Concert Live Uitgezonden In Uiteindelijk 55 Bioscoopzalen Door Heel Nederland. Naast Het Reguliere Album Van Sterker, Is Er Ook Een Limited Edition Van Het Nieuwe Album Mét Exclusieve Content! Sterker: De Titel Dekt De Lading! Nick Kondigde Al Aan Dat Het Album Wat Steviger En Nóg Meer Pop Wordt Dan Zijn Voorgangers. Het Album Is Goed Ontvangen En Dit Resulteerde Binnen Een Week In GOUD! Met De Release Van Het Album Tijdens Een Spectaculair Concert In Carré En Livestreaming Naar 55 Bioscopen Is Er Nu Een Nieuwe Weg Richting Meer Successen Geplaveid. Het Album Sterker Behaalde Vrij Snel De Status Platina.

Met De Start Van 2013 Vallen De Heren Wederom In De Prijzen. Het Album Sterker Wordt Door 100%NL Betiteld Als 'Album Van Het Jaar' En Tevens Ontvangen Zij De Edison Pop Publieksprijs Voor Hun Laatste Album. Ook In Belgie Winnen Nick & Simon Steeds Meer Terrein Dit Werd Bekroond Met De Anne Award (Vlaanderen) Voor 'Meest Gedraaide Artiest'.

bron: http://www.nickensimon.nl/biografie

Nick En Simon leden

Nick Schilder (Nicolaas Maria Schilder) :
verjaardag:6 November 1983
woonplaats:Volendam
vriendin:Kirsten Hofstee
broers: Robert En Sam
ouders: Lida En Klaas
overige Info: Speelt Gitaar Sinds Hij 8 Jaar Was En Sinds Hij 13 Jaar Was Gaf Hij Les. Bij De Brand In Volendam Van 2001 Heeft Hij Longbeschadiging Opgelopen En Zijn Hand Verbrand.
Nick Verwacht, Samen Met Zijn Vriendin Kirsten, Rond Januari Zijn Eerste Kindje

Simon Keizer ( Simon Nicolaas Keizer):
verjaardag: 16 Mei 1984

woonplaats:Volendam
vriendin:Annemarie Hoek
zus: Carina
ouders: Klaas En Gerda
overige Info: De Vader Van Simon Overleed Toen Hij 15 Jaar Was, Op Zijn 16e Begon Simon Met Nummers Te Schrijven. De Beste Vriend Van Simon Is Jan Smit Voor Wie Hij Ook Nummers Schrijft.

 

 

Nick En Simon aanvullende informatie

A

AWARDS

2013

 • GFK Album Top 100 Record- 7,5 Jaar Onafgebroken Met Een Album In De Album Top 100
 • album ‘Christmas With…Nick & Simon’ - Goud
 • single ‘Julia’ - Platina
 • single ‘Julia’ - Goud
 • Guinness Book Of World Records - Meest Uitgebrachte Singles In 24 Uur
 • Edison Pop Publieksprijs Beste Album - ‘Sterker’
 • Anne Awards (Vlaanderen) - Meest Gedraaide Artiest
 • 100% NL Award 2012 - Album Van Het Jaar: ‘Sterker’

2012

 • album Sterker - Platina
 • De Gouden Televizier-Ring - The Voice Of Holland
 • album ‘Sterker’ - Goud
 • 100% NL Award 2011 - Hit Vh Jaar: ‘One Thousand Voices’ TVOH
 • 100% NL Award 2011 - Artiest Van Het Jaar

2011

 • cd/dvd ‘Symphonica In Rosso’ - Dubbel Platina
 • cd/dvd ‘Symphonica In Rosso’ - Platina
 • cd/dvd ‘Symphonica In Rosso’ - Goud
 • Buma NL Award Beste Groep 2011
 • single Vlinders - Buma NL Award Beste Single 2011
 • album ‘Fier’ - Edison Pop Publieksprijs Beste Album
 • album ‘Vandaag’ - 4x Platina
 • Gouden Harp 2010

2010

 • 100%NL Award ‘Album Van Het Jaar’ Voor ‘Fier’
 • album ‘Fier’ - Dubbel Platina
 • album ‘Fier’ - Platina
 • album ‘Fier’ - Goud
 • album ‘Vandaag’ - Triple Platina
 • album ‘Nick & Simon’ - Dubbel Platina

2009

 • 100%NL Award ‘Artiest Van Het Jaar’
 • dvd “Overal - Ahoy’ 2009” - Goud
 • single ‘Lippen Op De Mijne’ - Goud
 • album ‘Luister’ - Dubbel Platina
 • album ‘Luister’ - Platina
 • album ‘Luister’ - Goud
 • SENA - Mediatools Award (voor De Single “Rosanne”)

2008

 • dvd “Altijd Dichtbij - Live In Concert” - Goud
 • album ‘Vandaag’ - Dubbel Platina
 • platina Award Dvd ‘Scheepsjongens Van Bontekoe’

2007

 • album ‘Vandaag’ - Platina
 • Originele Rembrandt (voor Het Album “Vandaag”)
 • TMF Borsato Award
 • album ‘Vandaag’ - Goud
 • album ‘Nick & Simon’ - Platina
 • Zilveren Harp
 • album ‘Nick & Simon’ - Goud

2006

 • Originele Rembrandt (voor Het Album “Nick & Simon”)

 

Links

http://www.nickensimon.nl 

http://www.volendammusicbv.nl