• Streaming gitaar liedjes spelen
  • Leer gitaar spelen & gitaarlessen
  • 80.000 leden
ProTab: Jacqueline Govaert - Simple Life

Koop dit nummer of neem een abonnement voor toegang tot alle liedjes en speel live mee met Jacqueline Govaert - Simple Life

Abonneer 1 Euro 1ste/mnd of

Dag medegitaristen!
Hier een versimpelde uitvoering van Jacqueline Govaerts Simple Life. Het is een mooi, klein en eenvoudig liedje, wat zich prima leent voor tokkelen en mooi 'neergelegde' akkoorden. Dat wil zeggen; in de tab staan de belangrijkste tokkels verwerkt, de rest van de begeleiding volgt vooral de stem van Jacqueline.

Het is een piano nummer, Jacqueline begeleidt zichzelf tijdens dit nummer. Hierdoor weet ze wat betreft de timing wanneer ze welk akkoord in welk tempo speelt. De 
>> Registreer, speel & download <<
Meld nu aan en speel de rest van Jacqueline Govaert - Simple Life

>> Registreer, speel & download <<
tab staat op 110 bpm, maar ze wisselt een aantal keer van tempi. Maar he, dat is het mooie van muziek. Dat is geen statisch geheel, dat zit juist vol met dynamiek.

Voor de (absolute) beginners: laat je niet afleiden door het tokkelpatroon. Als je simpelweg de akkoorden speelt die boven het schema staan, kom je al een heel eind. Voor de wat gevorderden; speel ook vooral die onderliggende basnoten (zoals de gis bij een E, en een cis bij een A akkoord)

Succes met uitzoeken en spelen!

Sytse

More info

Comments Jacqueline Govaert - Simple Life - guitar-pro

JanH

JanH 2014-04-11

Wil je de song op je ipad bekijken? Gebruik de browser Puffin Free. Have fun


Meer Jacqueline Govaert songs

Jacqueline Govaert - Simple Life