• Streaming gitaar liedjes spelen
  • Leer gitaar spelen & gitaarlessen
  • 75.000 leden
ProTab: Jason Mraz - Hello, You Beautiful Thing

Speel, download en print Jason Mraz - Hello, You Beautiful Thing

Het meest geavanceerde muzieksoftware van het web. Wordt lid van Gitaartabs ProTabs of Combi en speel binnen één minuut mee met "Hello, You Beautiful Thing".

Nederlandse Top 40 songs in bladmuziek, tabs en akkoorden. Meld je aan en speel online mee, print of download Jason Mraz - Hello, You Beautiful Thing

Download Hello, You Beautiful Thing   Meer info
Dag Gitaartabsers!

De nieuwst single van Jason Mraz, de easygoing gitarist met relaxde liedjes. In dit nummer wordt hij begeleid door 4 dames die allemaal een kldeine partij spelen, waardoor het in zn totaal toch 'groot' klinkt.

In de tab vindt je het hele nummer. Jason speelt in de studio-uitvoering van dit nummer de tokkel van het intro het hele nummer door. Een ander speelt het slagje op de ukele. Om het voor jou overzichtelijk te maken staat alles in 1 tab, zowel de tokkel als de slag. Je kunt dus zelf kiezen wat je speelt, of wanneer je samen speelt met een andere gitarist(e) kun je de partijen verdelen.

De slagpartij is een heel laidback slagje, de XXXen die je in de tab ziet staan is een neerslag zonder dat je de akkoorden raakt, maar wel de snaren. Dat is wat Jason Mraz zo chill laat klinken. Hij deed hetzelfde geintje ook bij I'm Yours, welke hier ook de website is terug te vinden. De accenten liggen op de 2e en 4e tel.

Het akoordenschema is niet bijster moeilijk. Het hele schema is |G |Am7 |Fmaj7 | Fmaj7|. Laat je vooral niet afschrikken door de
Speel je alle ProTabs streaming mee met de video voor € 5,95   Direct aanmelden ProTabs of Combi. 
Gitaar Tabs

Download, print en speel de ProTab ♪ Jason Mraz - Hello, You Beautiful Thing

Meld je aan en print, download of speel binnen 15 sec mee ProTab ♫ Jason Mraz - Hello, You Beautiful Thing.
Reeds 70.000 gitaristen zijn je voorgegaan.

Download - Jason Mraz - Hello, You Beautiful Thing

Comments Jason Mraz - Hello, You Beautiful Thing - guitar-pro

JanH

JanH 2014-08-01