Meld je aan! Leer & speel interactief gitaar

1ste Maand slechts € 1,00

Daarna betaal je maar €29,95 €15,95 p/maand. Altijd maandelijks opzegbaar met één simpele mail, zonder ergens aan vast te zitten. Veel plezier.


Heb je nog vragen of twijfels mail (info@gitaartabs.nl) of bel (06-34756026) ons.
paypral  

Beginnen met gitaarspelen!

Al 84,163 gebruikers gingen je voor, hier op Gitaartabs.nl

Bekijk handige en laagdrempelige instructiesvideo's

Neem een duik in de ProTabs en speel de akkoorden direct mee.

Gitaartabs.nl is dé plek om nieuwe nummers onder de knie te krijgen en gitaar te leren spelen.

Onbeperkt liedjes spelen
250+ Video Gitaarlessen
900+ Akkoordenschema's
Muzieklijsten samenstellen
Favoriete liedjes en lessen opslaan
Gebruik online Media Player
Review aanmelden

Jan van der Heide

Oprichter & eigenaar
naam

Ahmet Kalya

Beginner
Ik heb lang geprobeerd via Google en youtube gitaar te leren spelen, maar er is zoveel informatie dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met stap voor stap Gitaaarles is er voor mij structuur gekomen en heb ik heel gericht kunnen oefenen. Ik nu in huiselijke kring eenvoudige en herkenbare nummers spelen en zelfs een beetje meezingen. Het is voor mij een echte digitale gitaarleraar.
naam

Ismael Karacan

Amsterdam
Ik was op zoek naar online gitaarlessen, toen ik besloot de proefcursus van Gitaartabs te volgen. Dit was echt een goede keuze, want deze cursus is echt heel goed te volgen. De videolessen worden duidelijk vertoond met close up en slow motion zodat deze goed te volgen zijn. Er wordt ook gebruik gemaakt van videospeler Soundslice met animaties van fretboard, tabs en muziek notatie zodat je duidelijk de vingersetting kan zien.
naam

Viola van Buren

Leuk en laagdrempelig
Al jaren wilde ik gitaar leren spelen en altijd was ik bang dat ik het niet kon, omdat noten lezen niet mijn sterkste punt is. Uiteindelijk de stoute schoenen aan getrokken en een abonnement genomen. Binnen twee dagen kan ik al een beetje wat deuntjes tokkelen! Zo leuk opgebouwd met de notenbalken en de bijbehorende tabs. En alle handelingen duidelijk uitgelegd, waardoor gitaar leren spelen ineens mogelijk is. Super!
naam

Esther Perel

Projectmanager
Ben na 10 jaar weer begonnen met gitaar spelen en de site is een welkome hulp. De tabs werken fantastisch en de online lessen die ik nu gevolgd heb zijn duidelijk en prettig. Ik heb nog niet alle mogelijkheden van de site ontdekt maar het ziet er veelbelovend uit en maakt dat ik zin heb om weer te spelen.
naam

Nanoukki

Nieuw Vennep
Al een poos op youtube van alles aan het volgen op gitaar gebied om te leren. Ik miste structuur en opbouw om iets te leren. Nu structuur gevonden met Gitaartabs.nl Ik begin weer gewoon van voren af aan! Alles staat van A tot Z duidelijk uitgelegd.
Image Description

Drukal Nakal

Blaricum
Ben al jaren bezig gitaar te leren, privé lessen gehad, allerhande boeken gekocht, zonder veel resultaat, het schoot niet op. Tot ik lid werd van de site. Nu merk ineens dat ik wel vorderingen maak, elke stap is een reuzesprong. En het mooiste : oefenen is geen straf meer, integendeel, ik heb er plezier in als nooit tevoren.

Veel gestelde vragen

Voor wie is online (video) gitaarles bedoeld?

Onze online gitaarlessen zijn uitermate geschikt voor de beginnende gitarist. Samen met het stappenplan leer je binnen een korte tijd al een liedje spelen. Ook voor de gevorderde gitarist bieden wij nog steeds genoeg uitdaging. Alle gitaarlessen worden namelijk opgesteld door conservatorium gitaristen en echte professionals.

Ik kan geen noten lezen, kan ik dan wel gitaar leren spelen?

Je hoeft geen noten te kunnen lezen om gitaar te leren spelen. Als je in muziekboeken kijkt zie je vaak verschillende manieren van muzieknotatie, namelijk noten of tabulatuur. Het noten lezen wordt vaak als erg moeilijk gevonden. Daarom is er ook een andere manier: het lezen van tabulatuur, ook wel tabs of gitaartabs genoemd

Wanneer kan ik beginnen met de lessen nadat ik me heb aangemeld?

Zodra je je hebt aangemeld krijg je van ons een e-mail waarin we je vragen te bevestigen dat je je hebt aangemeld. Daarna kan je direct inloggen.

Door wie worden de gitaarlessen gegeven?

De online gitaarlessen van Gitaartabs worden alleen opgesteld door conservatorium gitaristen en echte professionals. Op deze manier weet jij zeker dat jij op een gerichte manier gitaar leert spelen.

Hoe groot is de studie belasting voor mijn "huiswerk"?

Hoe groot de studiebelasting is ligt aan jezelf. Je kunt niet verwachten dat je gitaar leert spelen zonder te oefenen. Hoe vaker je oefent hoe sneller en beter je het spelen onder de knie krijgt. Wat een groot voordeel is dat je de lessen in je eigen tempo kunt volgen.

Wat als ik na het afsluiten van een abonnement toch wil stoppen?

Mocht je na het afsluiten toch je bedenkingen hebben stuur ons dan een e-email. We horen graag waar je tegenaan loopt en helpen je graag verder. Mocht het dan toch zo zijn dat het niets voor je is, kan je direct je abonnement stop zetten. Als je minimaal 1 week voor de nieuwe maand opzegt krijg je geen nieuwe incasso.