Hero

Gitaarliedjes, tabs & akkoorden (chords) Hero - Family of the Year

Songtype: Guitar-pro

arrow&v

Markeer als favoriet

Favoriet

Gemarkeerd als favoriet

Capo:

0

Family of the Year

Family of the Year

Song
Album
Categorie

Hero

our songbook

Downloads
352
Niveau
2
Geplaatst door
Steven Faber
ProTabs-promo.jpg

Hero is de grootste hit van de Californische band Family Of The Year. Het is een pakkend nummer, terwijl het toch ingaat tegen de "regels" waaraan een catchy nummer moet voldoen. Het is dromerig en grotendeels akoestisch, heeft op één punt na steeds dezelfde akkoordopeenvolgingen en mist daarom ook de duidelijke structuur van couplet, refrein en bridge. Zo zie je maar weer, echte regels zijn niet te geven en een mooi en eerlijk liedje dat veel mensen raakt is altijd pakkend.

De basis is een eenvoudig fingerpicking patroon waarbij de duim op elke tel wisselt tussen de basnoot op snaar 5 of 6 en snaar 4. Met de wijs- en middelvinger speel je de noten op respectievelijk de 3e en 2e snaar.

Als je het patroon te pakken hebt is het verder vrij eenvoudig, al zijn er wel genoeg variaties waardoor de meeste "
coupletten" toch net even van elkaar verschillen; een akkoord wat langer wordt aangehouden, of ergens met een andere basnoot wordt gespeeld. Waarschijnlijk dragen deze kleine veranderingen eraan bij dat het liedje blijft boeien.

ProTabs promo.jpg

Onbeperkt en gratis toegang tot alle 25.000
Tabs & Chords en direct meespelen met

Artiest Liedje

...

Gitaarakkoorden Family of the Year - Hero

Dankzij de bladmuziek op deze pagina wordt het een stuk makkelijker om met de gitaar mee te spelen met Hero van Family of the Year De ProTabs van Gitaartabs worden door onze professionele gitaardocenten samengesteld. De tabs en chords zijn door leden zelf geplaatst. Deze undefined van Family of the Year met Hero is voor je geschreven door Steven Faber

Tabs & Chords van Family of the Year - Hero

Bij de ProTabs delen we niet alleen de tablatuur maar ook de speelwijze van Hero Met een beetje gitaar ervaring moet je dit gitaarliedje zeker kunnen spelen, maar als het niet lukt zijn we er altijd om je te helpen. Door een gratis account aan te maken krijg je niet alleen toegang tot deze guitar-pro ,akkoorden & tabs van Hero maar kun je ook onbeperkt meespelen met een van de meer dan 25.000 andere tabs & chords in onze database.

Plaats opmerking

Beoordeel deze song

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!