Thank the Angels

Gitaarliedjes, tabs & akkoorden (chords) Thank the Angels - Niels Geusebroek

Songtype: Guitar-pro

arrow&v

Markeer als favoriet

Favoriet

Gemarkeerd als favoriet

Capo:

0

Niels Geusebroek

Niels Geusebroek

Song
Album
Categorie

Thank the Angels

Downloads
375
Niveau
5
Geplaatst door
Niels Onstenk
ProTabs-promo.jpg

Speciaal geschreven voor vader en zoon ter voor de hoogste bieder op de 3fm veiling. Niels mocht een liedje op maat schrijven.
Binnen 6 uur kwam dit liedje eruit. Ronald, de vader, en zoon Max waren dolgelukkig, dus missie geslaagd! En 1300 euro opgehaald voor SR14!

Probeer tijdens het tokkelen goed te luisteren naar welke noot uit het akkoord de melodie is en speel deze mee.
De tokkel bestaat uit achtste noten en wordt geïmproviseerd met uitzondering op het intro, het begint van refrein en de outro.

ProTabs promo.jpg

Onbeperkt en gratis toegang tot alle 25.000
Tabs & Chords en direct meespelen met

Artiest Liedje

...

Gitaarakkoorden Niels Geusebroek - Thank the Angels

Dankzij de bladmuziek op deze pagina wordt het een stuk makkelijker om met de gitaar mee te spelen met Thank the Angels van Niels Geusebroek De ProTabs van Gitaartabs worden door onze professionele gitaardocenten samengesteld. De tabs en chords zijn door leden zelf geplaatst. Deze undefined van Niels Geusebroek met Thank the Angels is voor je geschreven door Niels Onstenk

Tabs & Chords van Niels Geusebroek - Thank the Angels

Bij de ProTabs delen we niet alleen de tablatuur maar ook de speelwijze van Thank the Angels Met een beetje gitaar ervaring moet je dit gitaarliedje zeker kunnen spelen, maar als het niet lukt zijn we er altijd om je te helpen. Door een gratis account aan te maken krijg je niet alleen toegang tot deze guitar-pro ,akkoorden & tabs van Thank the Angels maar kun je ook onbeperkt meespelen met een van de meer dan 25.000 andere tabs & chords in onze database.

Plaats opmerking

Beoordeel deze song

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!