Walk along

Gitaarliedjes, tabs & akkoorden (chords) Walk along - trijntje oosterhuis

Songtype: Guitar-pro

arrow&v

Markeer als favoriet

Favoriet

Gemarkeerd als favoriet

Capo:

3

trijntje oosterhuis

trijntje oosterhuis

Song
Album
Categorie

Walk along

single

Downloads
46
Niveau
5
Geplaatst door
Steven Faber
ProTabs-promo.jpg

Na Anouk en The Common Linnets en met Ilse de Lange en Waylon gaat dit jaar een andere zwaargewicht voor Nederland naar het songfestival: Trijntje Oosterhuis. Ze zal daar het nummer Walk Along zingen. Het is heel anders geproduceerd dan Calm After The Storm, maar wel op een soortgelijke manier opgebouwd. Namelijk met vier akkoorden, die steeds herhaald worden. Daardoor zijn couplet, refrein en bridge allemaal hetzelfde te spelen.

Met de capo in het tweede positie zijn de akkoorden achtereenvolgens E, B, F#m en A. Je zou ook de capo in positie vier kunnen zetten en dan de akkoorden D, A, Em en G kunnen spelen. Dat speelt makkelijker, maar klinkt net iets anders. Vooral het eerste akkoord krijgt dan minder gewicht doordat het hoger klinkt. Maar als de B en F#m barre akkoorden een probleem zijn is dat een prima oplossing. Succes!

ProTabs promo.jpg

Onbeperkt en gratis toegang tot alle 25.000
Tabs & Chords en direct meespelen met

Artiest Liedje

...

Gitaarakkoorden trijntje oosterhuis - Walk along

Dankzij de bladmuziek op deze pagina wordt het een stuk makkelijker om met de gitaar mee te spelen met Walk along van trijntje oosterhuis De ProTabs van Gitaartabs worden door onze professionele gitaardocenten samengesteld. De tabs en chords zijn door leden zelf geplaatst. Deze undefined van trijntje oosterhuis met Walk along is voor je geschreven door Steven Faber

Tabs & Chords van trijntje oosterhuis - Walk along

Bij de ProTabs delen we niet alleen de tablatuur maar ook de speelwijze van Walk along Met een beetje gitaar ervaring moet je dit gitaarliedje zeker kunnen spelen, maar als het niet lukt zijn we er altijd om je te helpen. Door een gratis account aan te maken krijg je niet alleen toegang tot deze guitar-pro ,akkoorden & tabs van Walk along maar kun je ook onbeperkt meespelen met een van de meer dan 25.000 andere tabs & chords in onze database.

Plaats opmerking

Beoordeel deze song

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!