Voortgangs- en planningboek (1ste concept)

Gitaarboek tbv online gitaarles

Kan je geen noten lezen? Geen zorgen dat is voor nu nog niet nodig. Wij gaan je helpen! Samen met dit voortgangs- en planningboek en de online lessen en samples leren wij je gitaar spelen. Aan het eind van deze cursus kan jij noten en tabs lezen.

 

Hou je voortgang bij voor de ruim 300+ video lessen en 200+ samples die we aanbieden. Dit handboek, e-book is te gebruiken i.c.m een "Gitaarles" of "Alles in één" abonnement.

Schermafbeelding 2022-01-09 om 14.56.38.png

Inhoud

Dit boek helpt met de planning van je gitaar lessen en is bedoeld voor iedereen die een online gitaarles abonnement op de site heeft besteld van absolute beginner t/m gevorderde amateur.

In hoofdstuk Focus bespreken we de methode, structuur van de lessen en hoe je het boek kan gebruiken in combinatie met de onlineomgeving (ook wel blended learning genoemd).

 

Na de inleiding en focus volgt een overzicht van de voortgang waarin de gitaarlessen, muziek categorieën en akkoorden worden weergegeven.

In hoofdstuk gitaarles niveau 1 t/m 9 staat een maandplanning om te zorgen dat je effectief om kan gaan met de tijd die je ervoor vrij maakt.  

Na de gitaarles niveaus volgen de muziekstijlen (blues, pop, funk, metal, rock, soul, blue bossa, kerst en Sinterklaas) die je na elke les ook kunt afvinken.

Hoofdstuk Basgitaar laat alle basgitaar oefeningen zien welke je kunt volgen.

Ook hebben we de meest gespeelde akkoorden voor je op een rij gezet zodat je deze snel en eenvoudig bij de hand hebt. 

Schermafbeelding 2022-01-09 om 15.24.14.png
 

Voortgangs- en planningboek. De combinatie van online en offline gitaar leren spelen.   

Het voortgangs- en planningboek

Meer dan vijftig pagina's, ruim 300 online lessen en 200 samples is een totaal overzicht een must om effectief gitaar te leren spelen. Hieronder een inkijkje in het boek om je een indruk te geven over de mogelijkheden.