johnny hoes

Bron-afbeeldingen: Spotify

Johnny hoes Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Johnny hoes

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

691

Levenslied

Ach vaderlief

chords

1

691

Levenslied

En We Drinken Tot We Zinken

chords

2

Single

1969

947

Pop

Och was ik maar

chords

3

3005

Nederpop

Gitaarliedjes van johnny hoes

Zin om met je gitaar de nummers van johnny hoes mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van johnny hoes die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van johnny hoes zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden johnny hoes

Met de tabs & chords voor johnny hoes die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van johnny hoes op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van johnny hoes dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van johnny hoes op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van johnny hoes hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Johnny hoes