Online Guitar Class

Gitaarles

Volg online gitaarlessen met een duidelijke structuur

60.000 + gebruikers gingen je voor.

Gitaarles voor iedereen

Heb je er altijd al van gedroomd om gitaarles te nemen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Op deze pagina geven we je alle informatie die je nodig hebt voor het volgen van online gitaarlessen. Gitaartabs is het online gitaarplatform voor zowel de aspirant-gitarist als de meest ervaren gitaarvirtuoos. Met onze gitaarlessen leer je snel en op een dynamische manier de leukste gitaarliedjes spelen. Voor meer informatie over gitaarles of je direct aanmelden voor de lessen klik je op onderstaande buttons.

Eerste maand voor 4,95

Dynamisch gitaar leren spelen

met onze media player

Duidelijke structuur in de

gitaarlessen op ieder niveau

Online gitaarles al vanaf

9,95 per maand

Gitaar leren spelen beginners

De gitaarlessen van Gitaartabs zijn dé manier om gitaar te leren spelen voor beginners. Leer op je eigen tempo en speel al na een paar lessen je eerste liedje op de gitaar!

Bekijk de video voor een introductie over online gitaarles bij Gitaartabs.

 

Meld je vandaag aan en betaal slechts 4,95 voor je proefmaand.

Meer dan 60.000 gebruikers gingen je voor.

Eerste maand voor 4,95

Gitaarlessen

Tijdens onze gitaarlessen voor beginners leer je gitaarakkoorden spelen, noten lezen, toonladders spelen, tablatuur lezen en andere basistechnieken om gitaar te spelen. Al snel leer je je eerste liedje op de gitaar, verdiepen we ons in verschillende muziekstijlen en hou je je bezig met gevorderde technieken. Natuurlijk bieden we ook uitdagende gitaarlessen aan voor amateurs en gevorderden. Al onze gitaarlessen zijn samengesteld door conservatoriumdocenten of ervaren rotten uit het vak.

Jan van Gitaartabs

Wat leer je tijdens online gitaarles?

Onze gitaarlessen zijn ideaal om online akkoorden te leren spelen. Wist je dat je met een aantal gitaarakkoorden al enorm veel liedjes kunt spelen?

Heb je nog nooit gitaarles gehad en ben je benieuwd naar wat je gaat leren? Het is eigenlijk te veel om op te noemen, maar hieronder geven we je een overzicht van de belangrijkste dingen die je leert tijdens onze gitaarlessen:

  • We leren je noten lezen

  • Wanneer je de noten onder de knie hebt, leer je toonladders

  • Vervolgens ga je gitaarakkoorden leren spelen.

  • Kun je een paar akkoorden spelen? Door ze te combineren speel je al snel je eerste liedje op de gitaar!

 

Volg je gitaarlessen op amateur of gevorderd niveau? Dan leer je moeilijkere (barré) akkoorden, gitaarliedjes en zelfs riffs en licks.