Gitaarles

Gitaarles voor iedereen

Heb je er altijd al van gedroomd om gitaarles te nemen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Op deze pagina geven we je alle informatie die je nodig hebt voor het volgen van online gitaarlessen. Gitaartabs is het online gitaarplatform voor zowel de aspirant-gitarist als de meest ervaren gitaarvirtuoos. Met onze gitaarlessen leer je snel en op een dynamische manier de leukste gitaarliedjes spelen. Voor meer informatie over gitaarles of je direct aanmelden voor de lessen klik je op onderstaande buttons.

Probeer nu de eerste maand voor slechts € 4,95!

Dynamisch gitaar leren spelen

met onze media player

Duidelijke structuur in de

gitaarlessen op ieder niveau

Losse privé gitaarlessen

vanaf € 27,50 per les

Gitaar leren spelen beginners

De gitaarlessen van Gitaartabs zijn dé manier om gitaar te leren spelen voor beginners. Leer op je eigen tempo en speel al na een paar lessen je eerste liedje op de gitaar! Bekijk de video hiernaast voor meer informatie of klik op de onderstaande button om direct te beginnen!

Probeer de eerste maand voor gereduceerd tarief.

Gitaarlessen

Tijdens onze gitaarlessen voor beginners leer je gitaarakkoorden spelen, noten lezen, toonladders spelen, tablatuur lezen en andere basistechnieken om gitaar te spelen. Al snel leer je je eerste liedje op de gitaar, verdiepen we ons in verschillende muziekstijlen en leer je zelfs gevorderde technieken. Natuurlijk bieden we ook uitdagende gitaarlessen aan voor amateurs en gevorderden. Al onze gitaarlessen zijn samengesteld door conservatoriumdocenten of ervaren rotten uit het vak.

Jan van Gitaartabs

Wat leer je tijdens gitaarles?

Heb je nog nooit gitaarles gehad en ben je benieuwd naar wat je gaat leren? Het is eigenlijk te veel om op te noemen, maar hieronder geven we je een overzicht van de belangrijkste dingen die je leert tijdens onze gitaarlessen:

  • We leren je noten lezen

  • Wanneer je de noten onder de knie hebt, leer je toonladders

  • Vervolgens ga je gitaarakkoorden leren spelen

  • Kun je een paar akkoorden spelen? Door ze te combineren speel je al snel je eerste liedje op de gitaar!

  • Volg je gitaarlessen op amateur of gevorderd niveau? Dan leer je moeilijkere (barré) akkoorden, gitaarliedjes en zelfs riffs en licks. 

Gitaarlessen

Alle gitaarlessen op Gitaartabs zijn te verdelen in verschillende onderdelen: de tabs, de akkoordenschema’s en de diverse interactieve elementen. Onder begeleiding van informatieve en duidelijke video’s leer je gitaar spelen in je eigen tempo. Al voor een paar euro per maand leer je eenvoudig zelf gitaar spelen. Wil je direct starten met een gratis proefweek? Meld je dan snel aan via de onderstaande button. Voor meer informatie neem je eenvoudig contact met ons op.

Gitaarlessen

Lees hieronder de reviews van gitaarles op Gitaartabs

gitaarles-review-1.jpg

Meer informatie over gitaarles

Is het altijd jouw droom geweest om akoestische of elektrische gitaar te leren spelen of heb je al wat ervaring, maar wil je graag beter worden? Wacht dan niet langer en begin vandaag nog met het realiseren van die muzikale wens. Meld je direct aan via de onderstaande button. Bij Gitaartabs leer je gitaar spelen als een echte pro en dat geheel in jouw eigen tempo. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of lees hieronder de veelgestelde vragen over gitaarles.

ProTabs responsive Gitaartabs

Veelgestelde vragen gitaarles

In de veelgestelde vragen vind je veel informatie over gitaarles. Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. We helpen je graag!

 

Voor wie is gitaarles bestemd?

Gitaarles op Gitaartabs is echt voor iedereen bestemd. Of je nu nog nooit een gitaar hebt vastgehouden of al een aantal akkoorden kunt spelen, onze gitaarlessen zijn voor alle niveaus. Ook maakt het niet uit hoe oud je bent, want je bent nooit te oud om te leren. Voor kinderen raden we aan om vanaf ongeveer 9 jaar oud met gitaarles te beginnen. 
 

Hoe kan ik gitaarles volgen?

Op Gitaartabs volg je online gitaarles via de dynamische media player of reserveer je losse privé gitaarlessen. De privélessen zijn zowel online als op locatie beschikbaar. 
 

Wat leer je tijdens gitaarles?

Wat je tijdens gitaarles leert is afhankelijk van je niveau. Als beginner leer je vooral noten lezen, toonladders en simpele gitaarakkoorden spelen. Ben je al wat verder gevorderd? Dan gaan we dieper in op de muziektheorie, leer je lastigere akkoorden en behandelen we technieken, zoals tokkelen.

 

Wat heb ik nodig voor gitaarles?

Het belangrijkste wat je nodig hebt voor gitaarles is een gitaar, motivatie en een beetje geduld. Gitaarles is te volgen op een akoestische of elektrische gitaar, maar wanneer je nog geen ervaring hebt, adviseren we je om te beginnen met een akoestische gitaar. Wil je tips voor het kopen van je eerste gitaar? Neem dan contact met ons op.

Wanneer kan ik beginnen met gitaarles?

Bij Gitaartabs kun je direct beginnen met je (online) gitaarles! Meld je aan op onze website en begin direct met leren. Begin met een 7 dagen gratis proefperiode, zodat je kunt ervaren of gitaarles iets voor je is. Daarna volg je gitaarles voor slechts een paar euro per maand.

Hoe vaak moet ik oefenen?

Hoe meer je oefent, hoe beter je wordt. Maar we begrijpen dat je niet altijd tijd of zin hebt om te oefenen. Daarom volg je bij ons gitaarles in je eigen tempo. Doordat de meeste lessen online zijn te volgen via onze dynamische media player, beslis je zelf hoe vaak en hoelang je gitaarles volgt. 
 

Ik kan al een beetje gitaar spelen. Zijn de gitaarlessen ook voor gevorderden?

Ja, onze gitaarlessen zijn verdeeld in 3 levels: gitaarles beginners, gitaarles amateurs en gitaarles gevorderden. De 3 levels zijn vervolgens weer opgedeeld in 3 niveaus, zodat je altijd goed kunt bijhouden waar je bent gebleven met de gitaarlessen. Weet je niet zeker of je een beginner, amateur of gevorderde bent? Neem dan contact met ons op en we helpen je het geschikte niveau te vinden.