top of page

Gitaarles Amateurs

Gitaarles amateurs niveau 4 t/m 6

Welkom bij het overzicht van de amateur gitaarlessen niveau 4 t/m 6. 
Via onderstaande knoppen kan je direct naar de verschillende gitaarles niveaus om je gitaarlessen te volgen.  

 

Alle lesniveau‘s zijn weer opgebouwd volgens het vaste patroon, te weten:

x. Gitaarles niveau 

x.10 - Algemene informatie

x.20 - Akkoorden informatie

x.30 - Technische video gitaarles 

x.40 - Ritmes

x.50 - Liedjes om de spelen

x.60 - Trainingsschema + Oefeningen

nielsonstenk

In de eerste beginners gitaarlessen (niveau 1 t/m 3) heb je de algemene basis geleerd. Tijdens niveau 4 t/m 6 gaan we hier verder op in. Je leert verschillende akkoorden, barré akkoorden, expressie technieken, tokkelen, en op snelheid spelen. Je leert door verschillende instructievideo's, de media player oefeningen en liedjes. Liedjes die in niveau 4 t/m 6 aan bod komen zijn: Avivii met Without You, Niall Horan met Slow Hands, Vance Joy met Riptide, Arctic Monkeys met Do I Wanna Know en Duncan Laurence met Arcade.

De akkoorden die je in deze beginners gitaarles leert zijn A7, D7, E7, G7, B7 en F. 
Als je deze akkoorden goed onder de knie hebt kan je honderden liedjes spelen. 🎸

 

Het kan voorkomen dat niet alle onderdelen, bijv. algemeen, techniek e.o. ritmes, in elk niveau behandelt wordt. Volg dan de lessen zoals ze worden aangeboden. 

In het laatste deel x.60 zie je een trainingsschema met gitaarles oefeningen. Dit zijn oefeningen die je eerder in de lessen hebt gehad maar ook nieuwe oefening zijn. Vergeet niet, hoe meer je oefent hoe beter je wordt. 🏆

Gitaarles amateur niveau 4

In gitaarles amateurs niveau 4 komt naast wat theorie over het lezen van tabulatuur ook het akkoordenspel weer aan bod. O.a. het A7, D7 en E7 akkoord worden aangeleerd. Ook hebben we het over verschillende expressietechnieken, noten lezen en maatsoorten.

 

Tijdens niveau 4 leer je verschillende nummers en technieken die je tijdens les 4.60 samenvattend afsluit.

Klik op onderstaande knop om direct door te stappen naar alle lessen van het vierde niveau.

(Alleen voor leden)

Gitaarles amateurs 4
1
2

Gitaarles amateur niveau 5

In gitaarles amateurs niveau 5 komen naast de majeur en mineur toonladders ook het akkoordenspel en wat theorie aan bod. O.a. het G7, B7 en D7 akkoord worden aangeleerd. Ook hebben we het over verschillende ritmische elementen bijvoorbeeld de triolen. Tijdens niveau 5 leer je verschillende nummers en technieken dat je in les 5.60 samenvattend afsluit.

(Alleen voor leden)

Gitaarles amateurs 5
1
2

Gitaarles amateur niveau 6

In gitaarles amateurs niveau 6 komen de barré akkoorden aan bod. We beginnen met het F akkoord waarna je akkoordenkennis wordt uitgebreid. Het gebruik van de capo wordt nogmaals behandeld en we gaan in op verschillende tokkelpatronen. Tijdens niveau 6  leer je verschillende nummers en technieken die je in les 6.60 samenvattend afsluit.

(Alleen voor leden)

Gitaarles amateurs 6
1
2
bottom of page