Algemene vragen

Als het inloggen niet lukt, probeer dan in volgorde.

 • 1. wachtwoord vergeten.
 • 2. wacht minimaal 30 minuten
 • 3. controleer je mail (ook SPAMBOX) en log in met je nieuwe wachtwoord.

Als het inloggen nog steeds niet lukt, kan dit te maken hebben met:

 • a. Je gebruikersnaam bevat karakters als: ' of " (contact ons)
 • b. Je hebt vaker dan 15 x je wachtwoord fout ingevoerd (contact ons)
 • c. Je e-mail adres komt vaker dan 1 x voor in onze database(contact ons)
inloggen
Zodra je bent ingelogd komt rechtsboven in het scherm je naam te staan met "GT+" als je een Gitaartabs Plus abonnement hebt, "GT ProTABS" als je een ProTabs abonnement hebt en "Update" als je een gratis account hebt. Staat er "Aanmelden" dan is het inloggen niet gelukt.
De CD horende bij deze les (e-book) "Stap voor Stap Gitaarles" zijn samples geworden. Na registratie Gitaartabs Plus kan je deze downloaden via de gitaarles: "Stap voor stap Gitaarles - Samples"
ProTabs en Gitaarlessen die gebruik maken van de MediaPlayer kun je printen door op het tandwiel te klikken en onder aan in het menu vind je de knop print Bekijk hier alle functies van de Media player inclusief voorbeeld hoe je kunt printen.

Gitaartabs Abonnementen

Het Combi abonnement is het meest uitgebreide abonnement. In het Gitaartabs Combi abonnement zitten zowel de professionele gitaarlessen als ook toegang tot de ProTabs. Bij een Protabs abonnement heb je alleen toegang tot de professioneel geschreven songs.
Super om te horen, wij werken uitsluitend met conservatorium gitaristen om de kwaliteit hoog te houden. Waar ligt je expertise en wat zou jij voor Gitaartabs kunnen betekenen? Stuur ons een contactformulier met motivatie.
Stuur een berichtje via het contactformulier met je gebruikersnaam en mailadres wanneer en hoelang je pauze wilt en wij zetten handmatig je abonnement op pauze.
Vind je je abonnement te duur? Je kunt ook alleen een ProTabs (vanaf € 4,95 p/mnd)- of Gitaarlesabonnement (vanaf € 8,25 p/mnd) nemen (betaling per jaar met 17% korting). Bekijk hier de mogelijkheden.

Willen je echt stoppen, wat jammer maar stuur een bericht via het contactformulier met je gebruikersnaam en e-mailadres. Je abonnement wordt op de datum waarmee je bent gestart ook stopgezet. Indien we je vooraankondiging 5 werkdagen voor de nieuwe maand ontvangen kan hij per direct worden gestopt. Indien deze later komt zal je abonnement nog een maand doorlopen ivm de incasso's die dan reeds vestuurd zijn naar de bank.

Overige

Als je helemaal geen gebruik meer wilt maken van Gitaartabs kan je ons een mail sturen via het contactformulier met verzoek je account te verwijderen, het hoeft niet maar we zouden uiteraard graag weten waarom.

Contact

Financieel

 • KVK: 30252428
 • BTW: NL102428177B01
 • IBAN: NL16INGB0683587056
 • ING: 683587056
 • SWIFT/BIC: INGBNL2A