top of page

Gitaarles Gevorderden

Gitaarles gevorderden niveau 7 t/m 9

Welkom bij het overzicht van de gevorderde gitaarlessen niveau 7 t/m 9. 

Via onderstaande programma's kan je je direct aanmelden voor de verschillende gevorderde gitaarles niveaus.  

In de eerste beginners gitaarlessen (niveau 1 t/m 3) heb je de algemene basis geleerd. In niveau 4 t/m 6 zijn we hier verder op ingegaan. Tijdens niveau 7 t/m 9 leer je verschillende akkoorden, barré akkoorden, muziektheorie, tokkelen en verschillende gitaartechnieken.

jessebuitenhuis

Je leert door verschillende instructievideo's, de media player oefeningen en liedjes. Liedjes die in niveau 7 t/m 9 aan bod komen zijn o.a.: Robin Schultz met Sugar, Nielson met Sexy Als Ik Dans, Nirvana met Smells Like Teen Spirit, Kensington met Sorry en Danny Vera met Roller Coaster.

De akkoorden die je in deze gevorderden gitaarles leert zijn powerchords, barré akkoorden en “slash” akkoorden. Als je deze akkoorden goed onder de knie hebt kan je honderden liedjes spelen. 🎸

Het kan voorkomen dat we in bepaalde gitaarniveau onderdelen (bijv. algemeen, techniek e.o. ritmes) (nog) niet behandelen. Volg dan de lessen zoals ze je worden aangeboden. 

In het laatste deel zie je een trainingsschema met gitaarles oefeningen. Dit zijn oefeningen die je eerder in de lessen hebt gehad maar ook nieuwe oefening zijn. Vergeet niet, hoe meer je oefent hoe beter je wordt. 🏆 

Note de vorige gevorderde (blogpost) gitaarlessen staan nog online maar zijn omgezet naar de onderstaande Gitaarles Programma's.

Beloningen

  • Behaal een certificaat door het programma te voltooien

  • Iedereen die alle stappen van het programma heeft doorlopen, krijgt een badge.

Groepsdiscussie

  • Bespreek je vorderingen met andere deelnemers in de groep

Persoonlijke feedback

  • Krijg voor persoonlijke feedback op jouw gitaarspel van de docent.

Gitaarles gevorderden niveau 7

Tijdens gitaarles gevorderde niveau 7 gaan we in op de power akkoorden (powerchords). Ook hier vind een kleine herhaling plaats van de barré akkoorden omdat deze nogal wat tijd vergen. Ook de suspended (“sus) akkoorden komen aan bod. Hiernaast krijg je een gedeelte theorie over de mineur toonladders en akkoordopbouw. Tijdens niveau 7  leer je verschillende nummers en technieken die je in de laatste les samenvattend afsluit.

 

Gitaarles gevorderde niveau 8

In gitaarles gevorderde niveau 8 worden de verschillende variaties op het G akkoord behandeld. Ook ga je technisch aan de gang met verschillende muziekstijlen en het soleren op je gitaar. Tijdens niveau 8 leer je verschillende nummers en technieken die je in les 8.60 samenvattend afsluit.

 

Gitaarles gevorderden niveau 9

In gitaarles gevorderde niveau 9 gaan we verder met musiceren. Zo proberen we een eigen akkoordschema te schrijven, behandelen we de “slash” akkoorden (niet te vergelijken met de gitarist Slash) en gaan in op improvisatie en arpeggio’s. Tijdens niveau 9 leer je verschillende nummers en technieken die je de laatste les samenvattend afsluit.

Gitaarls gevorderden 7

Riffs & Licks

Gitaar riffs en gitaar licks, of je nu een beginner of een meester gitarist bent, je hebt zeker gehoord van deze twee termen. Ze zijn de basis van het leren van gitaar en het creëren van geweldige muziek, vooral in genres zoals rock, hard rock, of metal. Riffs & Licks mogen natuurlijk niet ontbreken bij gitaarles

Bekijk alle Riffs & Licks

Gitaarles gevorderden 9

Gitaarles in Stijl

Leer gitaar spelen in verschillende stijlen van Funk, Blues, Rock, Pop, Metal, etc van de beste gitaristen en onze docenten. Zij laten zien en helpen je om bepaalde technieken te beheersen en te verbeteren zodat jij ook je eigen stijl kan ontdekken.

 

Bekijk alle Gitaarlessen in Stijl   

bottom of page