top of page

Reviews Gitaartabs

Wat zeggen anderen over Gitaartabs

Gitaartabs Reviews - wat vinden anderen van ons?

Wat zeggen onze gebruikers over Gitaartabs.nl? Alle ruim 500 reviews over Gitaartabs.nl kan je vinden via Kiyoh, Google en Bol.com. Hieronder een selectie van reviews die hebben betrekking tot de gitaarlessen, het gitaarboek, gitaarliedjes, ProTabs, de website Gitaartabs.nl en een algemeen oordeel over onze dienstverlening en service. Hoe zorgen wij voor betrouwbare review? Bekijk het beleid van Kiyoh en Google voor meer informatie.

gemiddelde waardering 4.7 uit 5, gebaseerd op 579 stemmen, reviews (Kiyoh + Google + Bol)

Aangenaam verrast

Johnny Van Gyzel

Ik ben heel aangenaam verrast met de leeromvang van Gitaartabs, de uitleg is heel duidelijk alsook de online oefeningen, de stap voor stap oefeningen van gitaarles maakt het voor mij aangenaam en gemakkelijk om gitaar te leren spelen en met de media player kan je gemakkelijk de liedjes meespelen.

Verder wil ik jullie bedanken voor alle inzet dat jullie doen om het ons gemakkelijk te maken om gitaar te leren spelen

Johnny Van Gyzel

gemiddelde waardering 5 uit 5

4 mei 2024

Google

Stap voor stap gitaar selen

Gitaar1

Een fijne methodische manier om gitaar te leren spelen als beginner. Heel praktisch ahv beelmateriaal goed te volgen in je eigen tempo.

Gitaar1

gemiddelde waardering 5 uit 5

3 april 2024

Bol

Zeer fijn boek voor de beginnende gitarist

SandravH

Al jaren heb ik de wens om te leren gitaar spelen. Dit boek biedt de uitkomst voor de beginnende gitarist die thuis aan de slag wil met zijn gitaar. Na aanschaf van het boek kun je een account aanmaken op de website van Gitaartabs en kun je tevens aan de hand van filmpjes oefenen. Een fijne methode om te leren gitaar spelen, zonder de deur uit te moeten voor les!

SandravH

gemiddelde waardering 5 uit 5

21 maart 2024

Bol

Superblij

Jannis

Ik ben superblij met dit boek!

Jannis

gemiddelde waardering 5 uit 5

16 februari 2024

Google

Zeer fijn boek

Marloes Dertig

Zeer fijn boek, en fijn dat je de oefeningen mee online kunt volgen en extra uitleg krijgt met filmpjes!

Marloes Dertig

gemiddelde waardering 5 uit 5

21 januari 2024

Google

Fijn boek

Daan van der Maat

'Stap voor stap gitaarles' is een fijn boek voor een beginnend gitarist zoals ik!

Daan van der Maat

gemiddelde waardering 5 uit 5

18 januari 2024

Google

Heel tevreden mee !

Dineke

Heel tevreden mee

Dineke

Dieren, Netherlands

gemiddelde waardering 4 uit 5

13 januari 2024

Kiyoh

Super leuk beginnersbsoek

Michiel

Het boek lag een dag na bestelling al in de bus. Wat erg fijn is dat je online geholpen wordt vanaf het prille begin. Heb er erg veel zin in om gitaar te leren spelen, en dit boek gaat me daar zeker bij helpen!

Michiel

Halsteren, Netherlands

gemiddelde waardering 5 uit 5

31 december 2023

Kiyoh

Geweldig boek makkelijk te volgen

pi60

Het is goed te volgen met duidelijke afbeeldingen en het boek is voor iedereen makkelijk te begrijpen.

pi60

Gouda, Netherlands

gemiddelde waardering 4 uit 5

28 december 2023

Bol

Uitstekend beginnersboek en prima begeleiding via internet

George Lobbe

Vandaag het 'Stap voor stap Gitaarles' boek ontvangen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het duidelijke informatie is. De begeleiding via internet heb je absoluut nodig om jezelf te kunnen volgen en te zien of je jezelf ontwikkelt zoals je graag wilt. De kosten zijn in verhouding tot hetgeen wordt aangeboden door Gitaartabs.nl en de docenten die daarbij zijn aangesloten. Ik ben in ieder geval vol enthousiasme aangehaakt.

George Lobbe

Purmerend, Netherlands

gemiddelde waardering 5 uit 5

27 december 2023

Kiyoh

Prima cursusboek voor de beginner die geen noten kan/wil lezen.

Rob8491

Dit cursusboek neemt de beginnende gitarist mee vanaf de basis: je houding, het stemmen, de tabulatuur en het produceren van je eerste klanken, ondersteund met video's. Pluspunten: goede opzet, instructief/leerzaam en stap voor stap.

Rob8491

Leusden, Netherlands

gemiddelde waardering 4 uit 5

9 december 2023

Bol

Gitaarboek voor beginners

Daniello123

Lekkere snelle levering. Het was wel even puzzelen om op de juiste manier i. Te loggen op de website. Duidelijke uutleg in het boek en de aanv ui lling met beeld is super. Het was een cadeautje voor mijn dochter van 9 en ze is er super blij mee.

Daniello123

gemiddelde waardering 5 uit 5

4 december 2023

Bol

bottom of page