top of page

ProTabs

Wat zijn ProTabs?

ProTabs zijn professionele tabs voor gitaar die synchroon met een muziekvideo meelopen. Met onze Guitar Pro tabs kun je elk liedje direct meespelen. Je kunt de muziek lezen vanaf de interactieve bladmuziek, tabs en de akkoorden met vingerzetting. Ook staat bij de Pro tabs altijd de tekst genoteerd en tips voor hoe je een nummer het beste kan spelen op je gitaar. 

Makkelijke ProTabs

Bekijk meer ProTabs (Guitar Pro Tabs)

Nieuwste ProTabs

Onderstaande ProTabs zijn het meest recent geplaatst op Gitaartabs. Bekijk alle nieuwe ProTabs liedjes via bovenstaande knop of alle nieuwe liedjes via het menu Gitaarliedjes.

Online media player

Professionele tabs voor de gitaar worden afgespeeld in de online media player van Gitaartabs.nl. Deze media player is in staat om een video te streamen waarbij de bladmuziek, tabs en akkoorden live worden gesynchroniseerd. Met de online media player kun je gitaarles volgen, oefenen en dus ook ProTabs afspelen. In de linkerbovenhoek van de media player kun je de YouTube video starten. Wanneer je op de play button klikt wordt ook de synchronisatie gestart. Aan de rechterkant van het scherm loopt de aanwijzer vanzelf over de bladmuziek. Deze aanwijzer geeft aan welke noten of akkoorden je op dat moment in het nummer moet spelen. Onderaan het scherm zie je een afbeelding van een gitaarhals waarop de muziek in tabs is genoteerd. Ook deze tabs lopen synchroon met de video. Door de oplichtende balletjes te volgen weet je precies welke toon je op welke positie moet spelen.

ProTabs van Gitaartabs.nl

Het voordeel van de ProTabs van Gitaartabs.nl is dat deze met zorg zijn uitgeschreven. De tabs worden gesynchroniseerd door ons netwerk van ervaren gitaardocenten en gediplomeerde gitaristen. Pro tabs voor guitar zijn daarnaast beschikbaar voor elk niveau: van beginner tot doorgewinterde gitarist. De online media player is verder erg toegankelijk. Op elke browser, telefoon of tablet speel je het gewenste gitaarliedje direct mee!

Probeer het gratis

bottom of page