Ed sheeran

Bron-afbeeldingen: Spotify

Ed sheeran Tabs & Chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Liedjes Ed sheeran

28

Afterglow

guitar-pro

2

Afterglow

2020

28

All Of The Stars

chords

2

Alternatieve rock

Autumn Leaves

chords

2

Pop

Castle On The Hill

guitar-pro

5

Pop

Don't

chords

5

Pop

Galway Girl

guitar-pro

5

Pop

Happier

guitar-pro

2

Divide

2017

11

Pop

How Would You Feel

guitar-pro

5

Pop

I See Fire

guitar-pro

5

The Hobbit: The Desolation of Smaug

2013

Pop

Lego house

tab

2

Pop

Perfect

guitar-pro

2

109

Pop

Perfect

chords

2

÷

2017

11

Pop

Photograph

chords

2

x

2014

Alternatieve rock

Photograph

guitar-pro

2

X

2014

Folk

Runaway

bass-tab

10

X

2014

Pop

Shape Of You

guitar-pro

5

÷

2017

Pop

Sing

chords

5

2000

1

Pop

South of the Border

guitar-pro

10

No.6 Collaborations Project

2019

Pop

The A Team

guitar-pro

5

+

2011

1

Folk

The A-Team v1

chords

2

2011

Pop

Thinking Out Loud

guitar-pro

5

x

2014

4

Pop

Thinking out loud

chords

2

Pop

Thinking out loud [test]

guitar-pro

2

1

Alternatieve rock

Thinking out loud solo

tab

5

Pop

Afire love

chords

0

Pop

Be like you

chords

0

Pop

Lego house

chords

2

Pop

The - a team

chords

2

+

2011

Pop

The a team

chords

1

+

2011

Pop

The a team

chords

1

Pop

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

Biografie Ed sheeran

Edward Christopher Sheeran is een Britse singer-songwriter. Ed is 17 februari 1991 geboren in Halifax. In zijn kinderjaren verhuisde hij naar Framlingham (Engeland) waar hij gitaar heeft leren spelen. Tijdens zijn middelbare school periode begon hij met het schrijven van liedjes. Ed’s eerste doorbraak was in juni 2011 met zijn debuutsingle The A Team. Later schreef hij nog meer hits met onder andere; Thinking out loud, Shape Of You, Perfect en I Don’t Care.

Edward Christopher Sheeran is een Britse singer-songwriter. Ed is 17 februari 1991 geboren in Halifax. In zijn kinderjaren verhuisde hij naar Framlingham (Engeland) waar hij gitaar heeft leren spelen. Tijdens zijn middelbare school periode begon hij met het schrijven van liedjes. Ed’s eerste doorbraak was in juni 2011 met zijn debuutsingle The A Team. Later schreef hij nog meer hits met onder andere; Thinking out loud [ProTab] , Shape Of You [ProTab], Perfect [ProTab] en I Don’t Care.


Songs

Ed Sheeran heeft verschillende nummers voor films geschreven. Hij schreef het nummer I See Fire voor The Hobbit: The Desolation Of Smaug die uitkwam in 2013. Ook schreef hij All Of The Stars voor de film The Fault In Our Stars uit 2014.  Na zijn hit met Lego House in 2011, had Ed een meeting met Taylor Swift’s manager. Dit resulteerde uiteindelijk in samenwerkingen en een hechte vriendschap. De nummers Everything Has Changed en Endgame zijn daaruit ontstaan.


Albums

The A Team [ProTab] was Ed’s hoofdsinge voor zijn eerste studioalbum; + (plus). Tijdens het Glastonbury Festival kondigde Sheeran aan dat You Need Me, I Don’t Need You de tweede single zou worden. In de videoclip van zijn derde single; Lego House, speelt lookalike Rupert Grint de hoofdrol. Rupert is bekend geworden met de rol van Ron Wemel in de Harry Potter films.


Na het grote succes van zijn eerste studioalbum was het enkele jaren erg stil. Ed kwam pas in 2014 met een tweede album genaamd; x (multiply). Ed had de afgeloopen drie jaar meer dan 120 nummers geschreven voor dit album. Uiteindelijk bestond het album maar uit 12 nummers. Het album werd een groot succes en bereikte de nummer 1 positie in 15 landen.


In januari 2017 werd het bekend dat Ed Sheeran met nog een album zou komen genaamd; ÷ (divide). In de eerste week van de release van dit nieuwe album verbrak Ed een streamingrecord met meer dan 375 miljoen streams. En in Engeland had hij maar liefst 9 liedjes in de Britse top 10 staan.


Ed’s laatste album, No.6 Collaborations Project, bestaat uit acht nummers die hij allemaal in samenwerking heeft gemaakt met andere artiesten. Waaronder Khalid, Justin Bieber, Cardi B, Camila Cabello, Eminem, en Bruno Mars. Het album debuteerde bovenop de UK Albums Chart en US Billboard 200, en werd genomineerd voor Best Pop Vocal Album bij de 62e Grammy Awards.


Na zijn laatste album in 2019 kondigde de Britse zanger aan dat hij een break zou nemen. Ondertussen zijn Ed en Cherry; zijn vrouw, voor het eerst ouders geworden van een dochter.


Het meisje heet Lyra Sheeran. Ed liet weten dat hij terugkeert als het tijd daarvoor is. In februari stelde hij zijn fans gerust dat er in 2021 nog een nieuw album komt!


Links

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling