Muzieklijsten

easy

makkelijke liedjes die ik nog wil spelen

Pop diverse

Pop

Anouk

Favorite

Alllerlei

Zomerhits 2019

De beste gitaarliedjes voor de zomer 2019. Met dit jaar officieel de heetste dagen uit de geschiedenis met temperaturen boven de 40 graden. Speel mee in de vakantie met de leukste gitaar songs.

Mizstic

Yeah

Top 20 gitaarliedjes 2018 - Gitaartabs.nl

Onderstaande lijst geeft de meest gespeelde liedjes van het jaar 2018. Hierbij staat Blof ongezout bovenaan met het nummer Zoutelande. De lijst wordt verder aangevuld met nummers van Blof, Guus Meeuwis, Racoon, Adele, Waylon en meer. Ook Gers Pardoel staat nog (maar net) in de lijst met het super leuke nummer, Ik neem je mee. Heel veel plezier met deze lijst.

Top 20 Kerstliedjes allertijden

De top 20 Gitaarliedjes om de donkere, koude en natte dagen goed door te komen. Steek de kaarsjes maar aan en stook de openhaard maar wat op. Het is tijd om samen met je gezin, familie en of vrienden onder het genot van een drankje bij de kerstboom leuke liedjes te gaan spelen. Tijdens de feestdagen maak je het nog gezelliger door samen liedjes te zingen en te begeleiden op je gitaar. Daarom hebben we onderstaande kerstlijst samengesteld die bestaat uit Gitaartabs liedjes, gitaar akkoorden liedjes en ProTabs. De meeste liejdes zijn goed mee te spelen en niet al te moeilijk. Veel plezier met deze kerstliedjes lijst, fantastische feesdagen, kerst en oud en nieuw gewenst.

De Leukste Kampvuur gitaar liedjes

Kampvuur liedjes die elke gitarist jong of oud moet kennen. Deze kent iedereen en kun je gemakkelijk meespelen en zingen.

Zomerhits 2018

Deze week half juli en het wordt steeds warmer vanaf morgen weer officieel een hittegolf. De zomerhits 2018 voor je gitaar is gebaseerd op de meest bekeken en geluisterde songs van Gitaartabs en hitlijsten van de Nederlandse Top 40. Engelstalig, Spaans en Nederlandstalige songs. Mis je een nummer laat het ons weten en we vullen de lijst aan.

Mijn Foute lijst

Al mijn leuke maar ook foute liedjes hier

Heavy metal

Alle toffe muziek op een rij.

LoveGuitar

Lievelings liedjes

Rob

Boudewijn de Groot

Rock

Metallica

Love it

Van alles

De leukste Christmas - Kerstliedjes in ProTabs

The beste Christmas songs to play along live with our ProTabs - Speel live mee met deze gitaar ProTabs kerstliedjes.

Nieuwste ProTabs 2019 - Gitaarliedjes

De nieuwste gitaar Guitar ProTabs die zijn toegevoegd in 2019

Makkelijke Gitaarliedjes in Tabs

Eenvoudige liedjes in Tabs of ProTabs om te tokkelen

Jaren 70 Gitaar Songs

De leukste jaren 70 hits om mee te spelen

Zomerhits 2017

De zomerhits lijst 2017 is een feit. Onderstaande lijst is samengesteld aan de hand van verschillende lijsten waaronder de Nederlandse top 40 en Gitaartabs downloads.

De 15 beste gitaar solo's ever

De 15 beste gitarist solos ever die je gespeeld moet hebben. Van Carlos Santana, Nirvana, Metallica, Dire Straits, Slash, Van Halen, en natuurlijk niet te vergeten Eric Clapton.

Liedjes oefeningen Vallende aanslag

Hiermee kun je de vallende aanslag oefenen

Verschillende liedjes

Makkelijk

TABS -MUS

Voor de gitaarlessen

Ceesschenk(Nl)

Nederlandse

Shadows

Gitaarles oefening 1 t/m 15 liedjes

De liedjes in deze lijst sluiten aan bij de gitaarles oefening 1 t/m oefening 15 van het handboek 'stap voor stap gitaarles' en de online lesomgeving. Deze liedjes bestaan uit eenvoudige tokkel patronen over de eerste vijf frets. Suggesties zijn welkom.

Carnaval muziek gitaar

De lekkerste carnavalsliedjes om mee te spelen op je gitaar. Carnaval een volksfeest dat bij uitstek het feest van zotheid, spot en uitbundigheid is.

De leukste Nederlandstalige kerstliedjes

De leukste kerstliedjes van eigen bodem door o.a. Guus Meeuwis, Jan Smit en Nick & Simon maar ook Kinderen voor Kinderen. Naast deze feestelijke liedjes ook de oud klassieke liedjes zoals O Denneboom, Stille Nacht, Nu Zijt Wellekome uitgeschreven. Je kunt meespelen met gitaar kerstliedjes met akkoorden, gitaar tabs en ProTabs. Heel veel plezier met deze Nederlandse kerstlijst.

Oefenstof

Verzameling van liedjes

Jaren 90 gitaar songs

De leukste jaren 90 hits om mee te spelen

De 10 beste Nederlandstalige gitaristen

Welke Nederlandstalige gitaristen (en songs) moet je kennen als je gitaar speelt. De lijst is uiteraard nog wel groter dan hetgeen je hier tegenkomt maar dit zijn zeker een aantal gitaristen (met band) die je zeker een keer zou moeten spelen.

test4

jajaj

Muzieklijsten