top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

serj tankian

Bron-afbeeldingen: Spotify

Serj tankian Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Serj tankian

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

2608

Metal

Empty walls

tab

2

elect the dead

2007

2608

Metal

Biografie Serj tankian

Gitaarliedjes van serj tankian

Zin om met je gitaar de nummers van serj tankian mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van serj tankian die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van serj tankian zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden serj tankian

Met de tabs & chords voor serj tankian die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van serj tankian op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van serj tankian dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van serj tankian op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van serj tankian hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page