top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

six feet under

Bron-afbeeldingen: Spotify

Six feet under Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Six feet under

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

156

Metal

bonesaw

tab

1

156

Metal

Biografie Six feet under

Gitaarliedjes van six feet under

Zin om met je gitaar de nummers van six feet under mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van six feet under die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van six feet under zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden six feet under

Met de tabs & chords voor six feet under die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van six feet under op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van six feet under dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van six feet under op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van six feet under hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page