the fureys

Bron-afbeeldingen: Spotify

The fureys Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes The fureys

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

420

Folk

Leaving nancy

chords

2

420

Folk

Steal away

chords

2

1273

Folk

The old man

chords

2

198

Folk

The red rose café

chords

2

1569

Folk

Gitaarliedjes van the fureys

Zin om met je gitaar de nummers van the fureys mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van the fureys die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van the fureys zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden the fureys

Met de tabs & chords voor the fureys die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van the fureys op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van the fureys dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van the fureys op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van the fureys hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie The fureys