van velzen

Bron-afbeeldingen: Spotify

Van velzen Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Van velzen

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

3280

Pop

Baby get higher

chords

2

3280

Pop

Burn

tab

2

1204

Pop

Call it luck

guitar-pro

5

single

2015

184

Rock

Gitaarliedjes van van velzen

Zin om met je gitaar de nummers van van velzen mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van van velzen die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van van velzen zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden van velzen

Met de tabs & chords voor van velzen die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van van velzen op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van van velzen dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van van velzen op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van van velzen hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Van velzen