wim sonnevelt

Bron-afbeeldingen: Spotify

Wim sonnevelt Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Wim sonnevelt

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

5043

Levenslied

Het dorp

chords

1

5043

Levenslied

Tearoom tango

chords

2

2069

Tango

Zo heerlijk rustig

chords

1

1448

Levenslied

Gitaarliedjes van wim sonnevelt

Zin om met je gitaar de nummers van wim sonnevelt mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van wim sonnevelt die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van wim sonnevelt zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden wim sonnevelt

Met de tabs & chords voor wim sonnevelt die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van wim sonnevelt op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van wim sonnevelt dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van wim sonnevelt op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van wim sonnevelt hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Wim sonnevelt