Gitaarboek - Gitaar leren spelen

Gitaarboek - Leer gitaar spelen

Heb je al een gitaarboek en code? Registreer je gitaarboek hier.

Boek al geregistreerd? Ga naar de leeromgeving.

Stap voor stap gitaar leren spelen is een gitaarboek voor beginners. Deze handleiding gaat je leren om gitaar te spelen. Naast het boek krijg je ook toegang tot de online leeromgeving met video's en oefeningen.

In dit unieke gitaarboek leer je de basis houding, techniek, stemmen, akkoorden, tokkelen, slagritmes, oefeningen en liedjes.

Heb jij er altijd al van gedroomd liedjes bij bijvoorbeeld het kampvuur, in de tuin, in het park of op de bank te spelen? Samen met je kinderen, familie of vrienden? Dit gitaar boek gaat je daarbij helpen!

Kan je geen noten lezen? Geen zorgen dat is voor nu nog niet nodig. Wij gaan je helpen! Met dit gitaarboek leren wij je Stap voor Stap gitaar spelen. Aan het eind van deze cursus kan jij noten en tabs lezen.

V2-magazine-gitaartabs-min - Copy.jpg
 

Wat anderen zeggen

Met meer dan 270 reviews en een score van 4,5 van de 5 kunnen we oprecht zeggen dat wij het best beoordeelde gitaar boek hebben dat je kunt kopen 🏆.

top product

Stap voor stap gitaarles, is een echte aanrader een tof leerboek, met extra online video's om een zeer duidelijk beeld te krijgen van hoe je de oefeningen moet uitvoeren. Heb nu 4 dagen geoefend met boek en video's en merk al een vooruitgang. Heb nog maar een paar weken een gitaar en heb eerst geprobeerd met Google en youtube maar daar heb je geen structuur om te leren en met deze stap voor stap gitaarles kan je gestructureerd leren en maak je snelle vooruitgang, echte aanrader.

Andy1234567

Andy1234567

5306 Brakel, Netherlands

29-1-22

Bol

Erg inspirerende methode!

Mijn zoon (11) wilde gitaar leren spelen en ik besloot om hem eerst een boek te laten proberen (en nog geen live lessen) om te zien of dit geen ‘passing fancy’ was (zoals blokfluit eerder)…

Maar hij was meteen gegrepen door deze methode en was zelf verbaasd en trots dat hij op dag één al het liedje van Harry Potter kon spelen!
Ik wil zelf ook graag gitaar leren spelen, dus ik oefen met hem mee en ben erg onder de indruk van dit boek. Naast notenschrift worden de liedjes genoteerd in tabs, wat veel makkelijker leest. De filmpjes zijn kort en helder en inspireren om zelf aan de gang te gaan.

We hadden aanvankelijk even moeite met registeren, maar er is een online chatfunctie met snelle feedback beschikbaar!

Ik vind de combinatie van een boek met hier en daar een filmpje perfect!

VCde

VCde

Amsterdam, Netherlands

30-1-22

Bol

Zeer leerzame methode!

Het boek is al zeer helder en overzichtelijk. Leuk dat je al in direct eenvoudige liedjes leert. Dat maakt het oefenen een stuk leuker. Maar waar ik helemaal enthousiast over ben is de bijbehorende website! Zeer veel en duidelijk oefenmateriaal. En wat ik erg fijn en nuttig vind, is dat je de liedjes en oefeningen in dubbele notatie te zien krijgt. Zowel notenschrift als tabs onder elkaar. Zo leer je spelenderwijs ook de noten.

Bij liedjes bestaat dan ook de nog de mogelijkheid de originele videoclip van het betreffende lied erbij aan te zetten waardoor je mee kan spelen en/of zingen.
Kortom; erg blij met mijn aankoop!

Pioneer

Pioneer

Driebruggen, Netherlands

30-6-18

Bol

 

Inhoud gitaarboek

Dit lesboek leert je gitaar spelen vanaf absolute beginner t/m gevorderde amateur.

In hoofdstuk één leer je de basis van de gitaar, zoals de verschillende soorten, tips bij het kopen, houding, stemmen, noten en tabulatuur lezen. 

 

Na de theorie is het in hoofdstuk twee tijd om gitaar te gaan spelen, je gaat beginnen met de eerste noten, enkele basis technieken, akkoorden en bekende liedjes te spelen. 

In hoofdstuk drie ga je oefenen met tokkelen en het beter begrijpen van tabulatuur, barré en power akkoorden. 

Hoofdstuk vier neemt je mee in de meest bekende muzieklijsten als blues, metal, rock en reggae. 

boek gitaartabs-2.jpg
 

Een gitaarboek met online oefeningen is het geheim van succesvol gitaar leren spelen. 

Het gitaarlesboek

Meer dan vijftig pagina's, ruim 30 samples en vele video's komen samen met het "stap voor stap" gitaar leren boek. Hieronder een inkijkje in het boek om je een indruk te geven over de mogelijkheden.