Gitaarboek - Gitaar leren spelen

Gitaarboek - Leer gitaar spelen

Heb je al een gitaarboek en code? Registreer je gitaarboek hier.

Boek al geregistreerd? Ga naar de leeromgeving.

Stap voor stap gitaar leren spelen is een gitaarboek voor beginners. Deze handleiding gaat je leren om gitaar te spelen. Naast het boek krijg je ook toegang tot de online leeromgeving met video's en oefeningen.

In dit unieke gitaarboek leer je de basis houding, techniek, stemmen, akkoorden, tokkelen, slagritmes, oefeningen en liedjes.

Heb jij er altijd al van gedroomd liedjes bij bijvoorbeeld het kampvuur, in de tuin, in het park of op de bank te spelen? Samen met je kinderen, familie of vrienden? Dit gitaar boek gaat je daarbij helpen!

Kan je geen noten lezen? Geen zorgen dat is voor nu nog niet nodig. Wij gaan je helpen! Met dit gitaarboek leren wij je Stap voor Stap gitaar spelen. Aan het eind van deze cursus kan jij noten en tabs lezen.

V2-magazine-gitaartabs-min - Copy.jpg
 

Wat anderen zeggen

Met meer dan 270 reviews en een score van 4,5 van de 5 kunnen we oprecht zeggen dat wij het best beoordeelde gitaar boek hebben dat je kunt kopen 🏆.

Goed

Goed gitaarles met duidelijke instructies in het boek en op video

Michel Smit

Michel Smit

Soesterberg, Nederland

Kiyoh

18-9-22

Aanrader voor beginners!

Heel handig boek en handige site voor beginners. Ik had zelf nog nooit een gitaar in handen gehad en speel na 1 dag al rustig mee met de gitaartabs. Duidelijke uitleg en filmpjes. Ook erg handig dat je je eigen tempo kan bepalen tijdens het afspelen van de lessen.

Ook goede service van Gitaartabs.nl. De code stond niet op de sticker op het boek, maar na een chat met een Bol.com medewerker ontving ik binnen 24 uur de juiste code toegemaild.

Mdijkstra76

Mdijkstra76

Elburg, Nederland

Bol

6-6-19

Goed en duidelijk lesboek voor gitaarspelen

Het is een goed boek met duidelijke uitleg. Stap voor stap leer je gitaarspelen.
Met de video's kan je oefenen door mee te doen. Je kan de video's langzamer af laten draaien zodat je rustig mee kan oefenen en kan spelen.

Met dit lesboek ben ik beter gitaar gaan leren spelen dan met andere lesboeken

NBakkertje

NBakkertje

Bol

8-6-19

 

Inhoud gitaarboek

Dit lesboek leert je gitaar spelen vanaf absolute beginner t/m gevorderde amateur.

In hoofdstuk één leer je de basis van de gitaar, zoals de verschillende soorten, tips bij het kopen, houding, stemmen, noten en tabulatuur lezen. 

 

Na de theorie is het in hoofdstuk twee tijd om gitaar te gaan spelen, je gaat beginnen met de eerste noten, enkele basis technieken, akkoorden en bekende liedjes te spelen. 

In hoofdstuk drie ga je oefenen met tokkelen en het beter begrijpen van tabulatuur, barré en power akkoorden. 

Hoofdstuk vier neemt je mee in de meest bekende muzieklijsten als blues, metal, rock en reggae. 

boek gitaartabs-2.jpg
 

Een gitaarboek met online oefeningen is het geheim van succesvol gitaar leren spelen. 

Het beste gitaarboek

Meer dan vijftig pagina's, ruim 30 samples en vele video's komen samen met het "stap voor stap" gitaar leren boek. Hieronder een inkijkje in het boek om je een indruk te geven over de mogelijkheden.