Online gitaarles

Gitaar leren spelen

Succesvol gitaar spelen leer je met online video gitaarles van Gitaartabs.nl!

Ideaal voor (beginnende) spelers die gitaar willen leren spelen of de gitarist die zijn spel wil ontwikkelen.

Leer gitaar spelen 7 dagen gratis op proef

Gitaartabs is het online platform voor zowel de aspirant-gitarist als de meest ervaren gitaarvirtuoos. Door onze online gitaarlessen kun jij je het vak binnen de kortste keren eigen maken. We bieden je negen gitaarles niveaus van absolute beginner tot zeer gevorderden en daarnaast hebt je ook keuze uit duizenden gitaarliedjes, zodat jij jouw favoriete nummers echt leert spelen.

Via onderstaande links kan je direct naar het lesniveau waar je bent gebleven of voor meer inhoudelijke informatie.

 

Bij ons leer je akkoorden spelen, noten lezen, de basistechnieken om gitaar te spelen, je leert diverse stijlen en zelfs gevorderde technieken. Alle gitaarlessen die we aanbieden zijn samengesteld door ervaren conservatoriumdocenten of ervaren rotten uit het vak.​​

Online gitaar leren spelen

Gitaarles voor beginners, amateurs en gevorderden

Wanneer jij op zoek bent naar een eenvoudige manier om zelf gitaar te leren spelen, dan ben je aan het juiste adres bij Gitaartabs.nl.

Veel mensen denken dat gitaar spelen maanden duurt voordat je het onder de knie hebt. Maar dat hoeft niet waar te zijn want met onze UNIEKE methode speel jij binnen een paar weken al meerdere leuke liedjes. 

We hebben meer dan 250 gedetailleerde video's opgenomen waarmee we je stap-voor-stap uitleggen hoe het werkt. Van de juiste houding tot het perfect spelen van jouw favoriete liedjes. 

Gitaarspelen hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Voor € 9,95 per maand kan je al gitaarles volgen en krijg je onbeperkt toegang tot alle video's en gitaarles niveaus. Dat is minder dan een uurtje gitaarles bij een gitaarleraar. 

Alle lessen van Gitaartabs.nl zijn op te delen in verschillende onderdelen: de tabs, de akkoordenschema’s en de diverse interactieve elementen. Onder begeleiding van allerlei informatieve en duidelijke video’s leer je gitaar spelen op jouw tempo. Al voor een paar euro per maand kun je dankzij Gitaartabs.nl eenvoudig zelf gitaar leren spelen. We bieden zelfs de eerste 7 dagen gratis gitaarlessen online aan.

gitaarles-review-1.jpg

Gitaarles met structuur

Om er voor te zorgen dat je niet met je handen in je haar hoeft te zitten zorgen wij voor een duidelijke structuur. De gitaarles niveaus zijn als volgt opgebouwd:

x. Gitaarles niveau 

x.10 - Algemene informatie

x.20 - Akkoorden informatie

x.30 - Technische video gitaarles 

x.40 - Ritmes

x.50 - Liedjes om de spelen

x.60 - Trainingsschema + Oefeningen

In het laatste deel komen de oefeningen terug die je tijdens de lessen hebt behandeld en daarnaast zorgen we bij elke niveau voor een trainingsschema. 

Hoe ziet jouw online gitaarles eruit?

Ondertussen ben jij natuurlijk nieuwsgierig naar wat zo’n online gitaarles van Gitaartabs.nl inhoudt.

 

Wij werken voor alle lessen met een handige online media player. Deze interactieve media player zorgt ervoor dat elke les leuk en interactief is en blijft en dat je elke oefening of elke noot terug kunt spoelen, versnellen, vertragen en nog veel meer. Dankzij deze methode was het nog nooit eerder zo eenvoudig om zelf gitaar te leren spelen. Zelfs een beginner kan moeiteloos leren gitaar spelen op deze manier. Probeer het zelf hieronder.

Online gitaar spelen

Genoeg uitdaging voor de gevorderde muzikant

Wanneer je de basis van gitaar spelen al onder de knie hebt, dan wil je natuurlijk professionele technieken leren tijdens een online gitaarles. Daar kunnen de amateur en gevorderde gitaarlessen van Gitaartabs.nl bij helpen. Bij ons leer je onder andere improvisatietechnieken, gitaar spelen op een funky manier en om allerlei licks te doen geheel in stijl. Er is voor de gevorderde gitarist dus ook nog voldoende uitdaging. Alle gitaarlessen worden opgesteld door conservatorium gitaristen en echte professionals.

Beginners gitaarles 1
Beginners gitaarles 2
Beginner gitaarles 3
Amateur gitaarles 4
gitaarles-5
gitaarles-6
gitaarles-7
gitaarles-8
gitaarles-9
Trainingsschema gitaarles

Dit krijg je bij de grootste

online gitaarschool van Nederland

De Basis

Hoe je snel je gitaar onder controle krijgt

✅   Met de juiste basis kun je sneller je favoriete liedjes spelen 

✅.  De meest voorkomende basis akkoorden in liedjes

✅.  Uitleg door professionele muzikanten

Akkoorden, tabs en meer

Beheers de gitaar zo goed dat je voor heel de familie durft te spelen.

✅   Eenvoudige methode die je snel als een ervaren gitarist helpt

✅.  Je leert hoe je de gehele gitaar kan gebruiken

✅.  Snap waarom iets mooi klinkt om je eigen liedjes te maken

Muziekstijl

Wordt een echte gitarist en creëer je eigen muziekstijl

✅   Je hebt alles onder controle en nu is het tijd om je eigen stijl te maken 

✅.  Leer de blues, Jazz, Pop, of 1 van de andere muziekstijlen

✅.  Leer je eigen liedjes maken in stijl

Begin vandaag met gitaar leren spelen

Ben je enthousiast geworden en sta je te popelen om zelf gitaar te leren spelen? Begin dan vandaag met jouw eerste online gitaarles! Meld je direct aan via onderstaande knop. Bij Gitaartabs.nl leer je gitaar spelen als een echte pro en dat geheel op jouw eigen tempo. Dus is het altijd jouw droom geweest om akoestisch of elektrisch gitaar te leren spelen? Wacht dan niet langer en begin vandaag nog met het realiseren van die muzikale wens.

Wacht niet langer en claim nu je 7 dagen gratis gitaarles! 

Speel en leer alle gitaarakkoorden 7 dagen gratis

Klantenbeoordeling

Wat zeggen klanten?

"Ben na 10 jaar weer begonnen met gitaar spelen en de site is een welkome hulp. De tabs werken fantastisch en de online lessen die ik nu gevolgd heb zijn duidelijk en prettig."

Thuiswinkel_Waarborg_Grijstinten_Horizon
logo-femu2_edited.png

Gitaartabs

2021 © Gitaartabs

Logo Interactive Monkey

Bron-afbeeldingen: Spotify

  • Facebook Gitaartabs
  • YouTube Gitaartabs