Leer gitaar spelen voor 

slechts € 4,95 eerste maand

Daarna vanaf € 7,95 per maand.

Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Liedjes & ProTabs

Perfect voor gitaristen die alleen liedjes willen spelen

€ 4,95 1ste maand

Daarna € 7,95  /maand

“Wordt lid en speel de sterren van de hemel!”

🧡  Dynamisch liedjes spelen
 

Gitaarles

Perfect voor beginnende gitaarspelers die willen beginnen

€ 4,95 1ste maand

Daarna € 9,95  /maand

“Maak indruk op familie en vrienden en leer nu écht goed gitaarspelen!”

🧡 Alle gitaarles niveaus
🧡 Video gitaarles

 

Meest gekozen

Alles in een

Onbeperkt liedjes spelen en Stap voor Stap Gitaarles!

€ 4,95 1ste maand

Daarna € 15,95  /maand

“Gitaarlessen én Liedjes in één. Word direct lid!”

🧡 Alle gitaarles niveaus
🧡 Video gitaarles
🧡 Dynamisch liedjes spelen
🧡 Riffs & Licks
🧡 Challanges

 

 

Liedjes & ProTabs

Het Liedjes & ProTabs pakket is het goedkoopste abonnement van Gitaartabs, waarmee je geheel dynamisch en op je eigen tempo liedjes speelt. Met de unieke, interactieve media player speel je altijd op de manier die jij het fijnst vindt. Zo pas je bijvoorbeeld de snelheid van het nummer aan of voeg je een metronoom toe als hulpmiddel. Zo til je gitaarspelen naar een hoger niveau! Gitaartabs beheert de rechten van alle beschikbare liedjes. Dit abonnement is ideaal voor gitaristen die al wat ervaring hebben.

Gitaarles

Leer gitaar spelen en kies voor het Gitaarles abonnement van Gitaartabs. Hiermee krijg je toegang tot alle gitaarlessen. Zo leer je zelfstandig gitaar spelen met schriftelijke uitleg en videolessen. Zowel praktijk als theorie komen aan bod, wat er samen voor zorgt dat jij je gitaarskills in no time verbetert! De gitaarlessen zijn verdeeld in drie niveaus: beginner, amateur en gevorderd. Het abonnement Gitaarles is geschikt voor beginnende gitaristen.

Alles in een

Met het Alles in een pakket van Gitaartabs ontvang je alles uit de pakketten Liedjes & ProTabs en Gitaarles. Hiermee heb je toegang tot alle middelen om het maximale uit je gitaarlessen te halen. Je krijgt naast de inhoud van deze pakketten toegang tot de Riffs & Licks lessen en de gitaar challenges voor extra uitdaging.

Eerste maand slechts € 4,95

Ga aan de slag en betaal voor je eerst abonnementsmaand slechts € 4,95! Zo ervaar je voor een kleine prijs alle voordelen die Gitaartabs te bieden heeft. Na de eerste maand betaal je de reguliere prijs van het gekozen abonnement. Opzeggen kan op ieder moment.

Muziek spelen

Speel live mee met liedjes

Veel lessen

Heel veel lessen en leerschemas online meespelen

Favoriete liedjes 

Je leukste liedjes opgeslagen 

Op elk apparaat

Speel lessen en liedjes via je mobiel, tablet of desktop

Tom

Overzichtelijke site en erg doel gericht voor iedereen die wil spelen. Ook de behulpzaamheid die je kan vragen word goed beantwoord. Goed stapsgewijs uitgelegd wat het erg leuk maakt!

quote

Gerrit

Heerlijke site, alles wat je nodig hebt om gitaar te leren spelen vind je hier terug. Erg goed en overzichtelijk. de lessen zijn uitstekend te volgen.Voor zowel beginners als ervaren gitaarspelers.

quote

Eric

Super handig en maakt het leuk nieuwe liedjes te leren!

Gitaartabs is echt een super handig platform om nieuwe liedjes te leren spelen. Door de laagdrempeligheid zorgt het er daarnaast voor dat het oefenen leuk blijft!

quote

Marie Louise

Mooie en prettige site! Gitaartabs zit goed in elkaar. Heldere site. Veel muziekakkoorden te vinden èn je kunt via een mediaplayer in je eigen tempo meespelen. Aanrader!

quote

Maandelijks 25.000 bezoekers online