11

Bron-afbeeldingen: Spotify

11 Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes 11

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1851

Pop

I will survive

chords

2

1851

Pop

Gitaarliedjes van 11

Zin om met je gitaar de nummers van 11 mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van 11 die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van 11 zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden 11

Met de tabs & chords voor 11 die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van 11 op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van 11 dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van 11 op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van 11 hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie 11