amy winehouse

Bron-afbeeldingen: Spotify

Amy winehouse Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Amy winehouse

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1920

Pop

Addicted

chords

2

1920

Pop

Back to black

chords

2

3274

Pop

Valerie

tab

3

566

Pop

Valerie (easy!)

chords

1

2714

Pop

Valerie (v2)

chords

2

76

Pop

You Know I'm No Good

chords

2

Back To Black

2007

1873

Pop

Gitaarliedjes van amy winehouse

Zin om met je gitaar de nummers van amy winehouse mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van amy winehouse die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van amy winehouse zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden amy winehouse

Met de tabs & chords voor amy winehouse die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van amy winehouse op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van amy winehouse dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van amy winehouse op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van amy winehouse hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Amy winehouse