Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

atomic kitten

Bron-afbeeldingen: Spotify

Atomic kitten Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Atomic kitten

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

520

Pop

Be with you

chords

2

520

Pop

Gitaarliedjes van atomic kitten

Zin om met je gitaar de nummers van atomic kitten mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van atomic kitten die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van atomic kitten zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden atomic kitten

Met de tabs & chords voor atomic kitten die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van atomic kitten op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van atomic kitten dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van atomic kitten op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van atomic kitten hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Atomic kitten