top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

billy ray

Bron-afbeeldingen: Spotify

Billy ray Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Billy ray

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1813

Pop

Achy breaky heart

chords

1

1813

Pop

Biografie Billy ray

Gitaarliedjes van billy ray

Zin om met je gitaar de nummers van billy ray mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van billy ray die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van billy ray zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden billy ray

Met de tabs & chords voor billy ray die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van billy ray op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van billy ray dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van billy ray op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van billy ray hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page