britney spears

Bron-afbeeldingen: Spotify

Britney spears Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Britney spears

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1920

Pop

Baby one more time

chords

2

1920

Pop

Crazy

chords

2

449

Pop

Oops! ...i did it again

chords

1

2793

Pop

born to make you happy

chords

1

161

Pop

Gitaarliedjes van britney spears

Zin om met je gitaar de nummers van britney spears mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van britney spears die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van britney spears zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden britney spears

Met de tabs & chords voor britney spears die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van britney spears op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van britney spears dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van britney spears op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van britney spears hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Britney spears