carly rae jepson

Bron-afbeeldingen: Spotify

Carly rae jepson Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Carly rae jepson

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

2344

Rock

Call Me Maybe v1

chords

0

2000

2344

Rock

Call me maybe

chords

1

-

2011

2663

Pop

Gitaarliedjes van carly rae jepson

Zin om met je gitaar de nummers van carly rae jepson mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van carly rae jepson die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van carly rae jepson zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden carly rae jepson

Met de tabs & chords voor carly rae jepson die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van carly rae jepson op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van carly rae jepson dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van carly rae jepson op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van carly rae jepson hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Carly rae jepson