connie vd bos

Bron-afbeeldingen: Spotify

Connie vd bos Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Connie vd bos

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

397

Pop

De noorderzon scheen

chords

2

397

Pop

Drie zomers lang

chords

2

1760

Pop

Een roosje mijn roosje

bass-tab

1

5485

Nederpop

Ik ben gelukkig zonder jou

chords

2

1384

Pop

Weet je wat we doen

chords

2

1573

Pop

Gitaarliedjes van connie vd bos

Zin om met je gitaar de nummers van connie vd bos mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van connie vd bos die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van connie vd bos zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden connie vd bos

Met de tabs & chords voor connie vd bos die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van connie vd bos op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van connie vd bos dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van connie vd bos op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van connie vd bos hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Connie vd bos