top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

craig david

Bron-afbeeldingen: Spotify

Craig david Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Craig david

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

952

Pop

walking away

chords

1

952

Pop

Biografie Craig david

Gitaarliedjes van craig david

Zin om met je gitaar de nummers van craig david mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van craig david die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van craig david zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden craig david

Met de tabs & chords voor craig david die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van craig david op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van craig david dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van craig david op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van craig david hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page