top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

dan steely

Bron-afbeeldingen: Spotify

Dan steely Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Dan steely

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

170

Pop

you go

bass-tab

2

170

Pop

Biografie Dan steely

Donald Fagen (64) portretteert zichzelf als een "burned-out hippie clown'. De toetsenman en zanger van Steely Dan is aan zijn vierde soloalbum in twintig jaar toe. Hij werkt daarop met de jonge Michael Leonhart, die coproduceert, drumt, blaast en de koperarrangementen doet. Behalve Walter Becker heeft nooit iemand zo intens met Fagen samengewerkt.

Donald Fagen

1

Gitaarliedjes van dan steely

Zin om met je gitaar de nummers van dan steely mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van dan steely die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van dan steely zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden dan steely

Met de tabs & chords voor dan steely die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van dan steely op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van dan steely dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van dan steely op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van dan steely hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page