fleetwood mac

Bron-afbeeldingen: Spotify

Fleetwood mac Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Fleetwood mac

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

5892

Pop

Albatros

tab

1

5892

Pop

Don't Stop

chords

2

Rumours

1977

1419

Rock

Go your own way

chords

2

2494

Pop

Need your Love so Bad

chords

2

Single

1968

3986

Blues

Gitaarliedjes van fleetwood mac

Zin om met je gitaar de nummers van fleetwood mac mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van fleetwood mac die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van fleetwood mac zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden fleetwood mac

Met de tabs & chords voor fleetwood mac die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van fleetwood mac op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van fleetwood mac dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van fleetwood mac op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van fleetwood mac hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Fleetwood mac