Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

Foeke van bruggen

Bron-afbeeldingen: Spotify

Foeke van bruggen Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Foeke van bruggen

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

522

Folk

Te Koart

chords

5

ien foar it ôfwennen

2011

522

Folk

Gitaarliedjes van Foeke van bruggen

Zin om met je gitaar de nummers van Foeke van bruggen mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van Foeke van bruggen die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van Foeke van bruggen zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden Foeke van bruggen

Met de tabs & chords voor Foeke van bruggen die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van Foeke van bruggen op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van Foeke van bruggen dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van Foeke van bruggen op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van Foeke van bruggen hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Foeke van bruggen