george michael

Bron-afbeeldingen: Spotify

George michael Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes George michael

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1434

Pop

Careless Whisper

chords

2

Make It Big

1984

1434

Pop

Everything she wants

chords

3

99

Pop

Last christmas

chords

2

393

Pop

Gitaarliedjes van george michael

Zin om met je gitaar de nummers van george michael mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van george michael die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van george michael zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden george michael

Met de tabs & chords voor george michael die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van george michael op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van george michael dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van george michael op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van george michael hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie George michael