glee

Bron-afbeeldingen: Spotify

Glee Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Glee

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1267

Pop

Marry you!

chords

1

-

2008

1267

Pop

Poker face

chords

2

-

2007

538

Pop

Tongue Tied

chords

5

2000

462

Alternatieve rock

True colors

chords

2

glee

2001

1973

Pop

marry you

chords

1

glee

2011

Pop

Gitaarliedjes van glee

Zin om met je gitaar de nummers van glee mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van glee die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van glee zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden glee

Met de tabs & chords voor glee die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van glee op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van glee dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van glee op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van glee hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Glee