gorillaz

Bron-afbeeldingen: Spotify

Gorillaz Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Gorillaz

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1443

Pop

5/4 (intro)

tab

1

gorillaz

2001

1443

Pop

Dirty harry

tab

1

430

Pop

El mañana

chords

1

demon days

2005

173

Hiphop

Feel good inc.

tab

1

2716

Pop

Kids with guns

tab

1

263

Pop

Gitaarliedjes van gorillaz

Zin om met je gitaar de nummers van gorillaz mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van gorillaz die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van gorillaz zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden gorillaz

Met de tabs & chords voor gorillaz die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van gorillaz op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van gorillaz dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van gorillaz op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van gorillaz hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Gorillaz

content

2187