Jacques Brel

Bron-afbeeldingen: Spotify

Jacques Brel Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Jacques Brel

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

3887

Folk

Amsterdam

chords

5

2000

3887

Folk

Mijn vlakke land ( Le plat pays)

chord-pro

5

0

720

Nederpop

Ne me quitte pas

chords

2

La valse à mille temps

1959

2205

Pop

Gitaarliedjes van Jacques Brel

Zin om met je gitaar de nummers van Jacques Brel mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van Jacques Brel die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van Jacques Brel zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden Jacques Brel

Met de tabs & chords voor Jacques Brel die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van Jacques Brel op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van Jacques Brel dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van Jacques Brel op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van Jacques Brel hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Jacques Brel