janis joplin

Bron-afbeeldingen: Spotify

Janis joplin Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Janis joplin

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

4952

Folk

Me and bobby mcgee

chords

1

pearl

1971

4952

Folk

Mercedes Benz

chords

2

Pearl

1971

1903

Blues

Gitaarliedjes van janis joplin

Zin om met je gitaar de nummers van janis joplin mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van janis joplin die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van janis joplin zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden janis joplin

Met de tabs & chords voor janis joplin die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van janis joplin op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van janis joplin dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van janis joplin op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van janis joplin hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Janis joplin