jessie j

Bron-afbeeldingen: Spotify

Jessie j Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Jessie j

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

3044

Pop

Domino

chords

2

who you are

2011

3044

Pop

Flashlight

chords

0

Pitch Perfect 2

2015

4817

Pop

Gitaarliedjes van jessie j

Zin om met je gitaar de nummers van jessie j mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van jessie j die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van jessie j zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden jessie j

Met de tabs & chords voor jessie j die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van jessie j op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van jessie j dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van jessie j op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van jessie j hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Jessie j