john hiatt

Bron-afbeeldingen: Spotify

John hiatt Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes John hiatt

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1690

Pop

Have a little faith in me

tab

2

bring the family

1987

1690

Pop

Lipstick sunset

chords

1

bring the family

1987

1807

Country & Western

She loves the jerk

tab

3

riding with the king

1983

1987

Pop

Gitaarliedjes van john hiatt

Zin om met je gitaar de nummers van john hiatt mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van john hiatt die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van john hiatt zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden john hiatt

Met de tabs & chords voor john hiatt die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van john hiatt op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van john hiatt dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van john hiatt op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van john hiatt hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie John hiatt