top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

John Lennon & Yoko Ono

Bron-afbeeldingen: Spotify

John Lennon & Yoko Ono Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes John Lennon & Yoko Ono

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

3888

Pop

Happy Xmas : war is over

chords

5

2000

3888

Pop

Biografie John Lennon & Yoko Ono

Gitaarliedjes van John Lennon & Yoko Ono

Zin om met je gitaar de nummers van John Lennon & Yoko Ono mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van John Lennon & Yoko Ono die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van John Lennon & Yoko Ono zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden John Lennon & Yoko Ono

Met de tabs & chords voor John Lennon & Yoko Ono die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van John Lennon & Yoko Ono op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van John Lennon & Yoko Ono dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van John Lennon & Yoko Ono op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van John Lennon & Yoko Ono hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page