katy perry

Bron-afbeeldingen: Spotify

Katy perry Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Katy perry

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1228

Pop

California gurls

chords

2

teenage dream

2010

1228

Pop

Calofornia girls

chords

1

-

2001

1010

Pop

Firework

chords

1

-

2010

2419

Pop

Hot n' cold

chords

1

one of the boys

2008

1591

Pop

Teenage dream

tab

1

420

Pop

Gitaarliedjes van katy perry

Zin om met je gitaar de nummers van katy perry mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van katy perry die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van katy perry zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden katy perry

Met de tabs & chords voor katy perry die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van katy perry op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van katy perry dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van katy perry op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van katy perry hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Katy perry