top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Tabitha

Bron-afbeeldingen: Spotify

Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Tabitha Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Tabitha

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

58

Pop

Moment

guitar-pro

5

58

Pop

Biografie Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Tabitha

Tabitha Foen-A-Foe is een Nederlandse zangeres en stemactrice. In 2019 was ze met 300 miljoen streams de meest gestreamde vrouwelijke artiest van Nederland. Ze scoorde hits met de nummers ‘Hij Is Van Mij’, ‘Het Spijt Me Niet’ en ‘Moment’. Tabitha is één van de deelnemers van het dertiende seizoen van ‘Beste Zangers’.


Tabitha Foen-A-Foe

In 2017 richtte Tabitha Stichting ‘Mooi Zoals Je Bent’ op. De stichting heeft als doel om kinderen meer zelfvertrouwen te geven.


Jeugd

Tabitha is opgegroeid in een klein dorpje waar weinig donkere mensen woonden. Tabitha vertelt in een interview met Vice.com dat ze wel eens werd uitgescholden. Haar broer en zus hadden daar nog meer last van vertelt ze. De dag na Tabitha’s negende verjaardag overleed haar vader, wat grote impact had op het vervolg van haar leven.


Tabitha volgde in twee jaar op de Pop Academie in Rotterdam. Door de drang om muziek te maken is ze na de Pop Academie vertrokken naar de Verenigde Staten. “... maar het is vooral een erg persoonlijke reis geweest. Dat heeft me gemaakt tot de vrouw die ik vandaag ben, en dat heeft er ook voor gezorgd dat ik de muziek maak die ik nu maak.” (Tabitha, Vice.com) Tabitha besloot zelf om weer terug te gaan naar Nederland.


Nummers

Dit Is Over

‘Dit Is Over’ is een nummer van Ronnie Flex en Tabitha. Het nummer kwam uit in 2017. Tijdens een bezoekje naar Nederland van Tabitha maakte ze samen met Ronnie dit nummer voor zijn album ‘Remi’. Volgens Parra.nu werd de single een hit en was dat de doorslaggevende klap voor Tabitha om terug te keren naar Nederland.


Hij Is Van Mij

‘Hij Is Van Mij’ is een nummer van Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha ft Bizzey. Het nummer kwam uit in 2018. Het nummer gaat over twee vrouwen die verliefd zijn op dezelfde man. Het nummer is een ontzettend grote hit geworden in Nederland. Het nummer bereikte de nummer 1 positie in de ‘Nederlandse Top 40’, ‘De Single Top 100, én de ‘Mega Top 50’.


Moment

‘Moment’ is een nummer van Kris Kross Amsterdam, Tabitha en Kraantje Pappie. Het nummer kwam uit in 2019. ‘Moment’ is een remake van het nummer ‘Moment Zonder Jou’ van Nasty uit 1997. Het nummer is een enorme hit en komt in de ‘Single Top 100’ op de vijfde plaats en komt op de derde plaats in de ‘Nederlandse Top 40’.


Album

In 2020 bracht Tabitha haar debuutalbum uit genaamd ‘Hallo Met Mij’. Het album heeft 14 zelfgeschreven nummers waarin ze zich voorstelt aan het grote publiek. Het nummer ‘Hallo Met Mij’ belandde op de vierde plaats in de ‘Nederlandse Top 40’.

Gitaarliedjes van Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Tabitha

Zin om met je gitaar de nummers van Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Tabitha mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Tabitha die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Tabitha zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Tabitha

Met de tabs & chords voor Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Tabitha die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Tabitha op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Tabitha dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Tabitha op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Tabitha hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page