lana del rey

Bron-afbeeldingen: Spotify

Lana del rey Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Lana del rey

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1336

Pop

Summertime sadness

chords

2

lana

2013

1336

Pop

Gitaarliedjes van lana del rey

Zin om met je gitaar de nummers van lana del rey mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van lana del rey die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van lana del rey zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden lana del rey

Met de tabs & chords voor lana del rey die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van lana del rey op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van lana del rey dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van lana del rey op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van lana del rey hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Lana del rey