marc cohn

Bron-afbeeldingen: Spotify

Marc cohn Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Marc cohn

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

2210

Folk

Walking in memphis

chords

2

marc cohn

1991

2210

Folk

Gitaarliedjes van marc cohn

Zin om met je gitaar de nummers van marc cohn mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van marc cohn die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van marc cohn zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden marc cohn

Met de tabs & chords voor marc cohn die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van marc cohn op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van marc cohn dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van marc cohn op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van marc cohn hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Marc cohn