michael oomen

Bron-afbeeldingen: Spotify

Michael oomen Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Michael oomen

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

53

Pop

Jij bent de liefste (the wonder off you)

chords

2

53

Pop

Gitaarliedjes van michael oomen

Zin om met je gitaar de nummers van michael oomen mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van michael oomen die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van michael oomen zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden michael oomen

Met de tabs & chords voor michael oomen die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van michael oomen op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van michael oomen dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van michael oomen op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van michael oomen hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Michael oomen